Zamówienie tutaj to był błąd. (1) De vollai suchy, bez smaku, smażony chyba na jakimś starym oleju, razem z... Michał Kebab - nie polecam (1) Jeśli człowiek kupuje kebaba za 14zł to ma nadzieję na kebaba pełnego... Yen Rozbieżność cen (1) Postanowiliśmy dzis skorzystac z tej pizzerii po raz pierwszy. Obsługa ok,... emi
2 godziny czekania na jedzienie!!! (1) Nigdy więcej u nich nie zamówię! czekałam 2 godziny na jedzenie. MASAKRA!! Joanna mylenie zamówień (3) ja to jest, że za każdym razem z moim zamówieniem jest coś nie tak? zamawiam... kkkkkk pyszna ciepła pizza (1) świeże składniki, ciągnący się ser, dobrze doprawiona, z dużą ilością... Ania NAJGORSZA PIZZA JAKĄ JADŁEM (1) Lokal przy Wielkopolskiej 401. Najgorsza pizza jaką jadłem. Pan z tatuażami... Paweł Pysznie!!! (1) Jakość potraw świetna. Potrawy pięknie przystrojone aż chce się jeść. Ceny... Beti Super (1) Najlepsza jaką jadłem !!! Maciej Pyszna pizza (1) Ostatnio jadłem pizzę w lokalu na Jagiellońskiej i stwierdziłem, że już dawno... croc112 smacznie (1) Smacznie, spore porcje, rozsądne ceny. Polecam Pierś z żurawiną i... Nordea Smakowicie (1) Zamawiamy ze znajomymi co 2 dni do pracy, około 5-9 pozycji, troszke się... EkipaPlay-a Najlepsza Pizzeria (1) Polecam wszystkim Krainę Smaku !!! Mają najlepszą pizzę w trójmieście , no i... Tomek Przymorze masakra ! (1) oczekiwałam na pizze 2,5 h ! Dodatkowo przyjechała zimna, spalona i mega nie... p. :) (1) Pizza bardzo dobra, czuć prawdziwe ciasto z dobrej mąki. Szczerze polecam.... Andrew REWELACJA (1) Witam! jestem mieszkańcem przymorza i lubię zjeść dużo i w przystępnej cenie... Mario