Instalacja elektryczna domek jednorodzinny (1) Z czystym sumieniem mogę polecić pana Sławka. Instalacja wykonana zgodnie z... Mikołaj Polecam (1) Polecam Pana Sławka. Terminowe i rzetelnie wykonane usługi o szerokim... Iwona Wymiana instalacji elektrycznej (1) Pan Sławomir solidnie w obiecanym terminie wykonał swoja pracę, był w stałym... Lilianna
Wymiana instalacji elektrycznej (1) Firma Kreator wykonała w moim mieszkaniu wymianę starej instalacji... Anna Dobra jakość w przystępnej cenie (1) Polecam usługi wykończeniowe u Pana Sławka. Stosunek ceny do jakości bardzo... Piotr xxx (1) Firma wykonała u nas remont łazienki oraz inne drobne prace... Grzegorz i Basia Chylonia Robert M (1) Remont w moim mieszkaniu w maju (wymian instalacji elektrycznej w 2 pokojui)... Robert M Dobra robota (1) Bardzo dobrze wykonany remont łazienki. Dobra komunikacja z Panem Sławkiem,... Marcin Remont mieszkania (1) Firma jak najbardziej godna polecenia. Panowie są słowni, obowiązkowi, robota... Hania Polecam (1) Prace dot. wykończenia łazienki oraz położenia kafelek w kuchni i... Wioletta Polecam ! (1) W ciągu jednego miesiąca firma KREATOR przeprowadziła prace wykończeniowe w... E.N. Łazienka (1) Pan Sławek prowadził prace wykończeniowe w łazience w moim nowym mieszkaniu.... Karolina Kalkowska Firma Kreator (1) Firma Kreator wykonała u Nas wymianę instalacji elektrycznej w domu... Ela i Marek Rafał - opinia (1) W mieszkaniu Pan Sławek wymienił instalacje elektryczną położył płytki w... Rafał Fachowa robota (1) U nas wykonał wymianę instalacji elektrycznej. Rzetelny,uczciwy,pomocny po... Monika i Arek prace remontowe (1) Dowiedziałem się o tej firmie ze strony internetowej. Dobre opinie wśród... Piotr Polecam (1) Remont w moim mieszkaniu (wymian instalacji elektrycznej i remont kuchni)... Wojtek Bardzo polecam! (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z usług Pana Sławka. Wszystkie prace zostały... Monika szczerze polecam !!! (1) Pan Sławek wykonał u mnie remont łazienki i przedpokoju. Zawsze punktualny,... Joanna remont mieszkania (1) Miałam problem ze znalezieniem firmy remontowej. Okazało się, że nie mogłam... jadźla