Kredyt hipoteczny - Zdecydowanie Polecam.
Długo się zastanawiałem nad wyborem odpowiedniego doradcy kredytowego. Mój wybór padł na Pana Piotra. I była to jedna z lepszych decyzji jakie mogłem podjąć. Przede wszystkim profesjonalizm, zaangażowanie i ogromna praktyczna wiedza. Jestem osobą bardzo zajętą. I nie mam czasu. Z Panem Piotrem spotkałem się dosłownie 3 razy. Na wszystkie zadane pytania dostałem satysfakcjonujące mnie odpowiedzi od razu. Bez zbędnego czekania. Co warto podkreślić Pan Piotr wykazał się w sytuacji kiedy tego potrzebowałem, elastycznością.
Kredyt dostałem po złożeniu zaledwie dwóch wniosków. Zabrzmi to banalnie. Ale wszystko zadziałało jak w książkowym przykładzie. Jeśli cenisz sobie swój czas. Kompetencje, rzetelność, zaangażowanie. To doradztwo kredytowe w wykonaniu Pana Piotra jest dla ciebie. Skuteczność 100%.
Kredyt dostałem po złożeniu zaledwie dwóch wniosków. Zabrzmi to banalnie. Ale wszystko zadziałało jak w książkowym przykładzie. Jeśli cenisz sobie swój czas. Kompetencje, rzetelność, zaangażowanie. To doradztwo kredytowe w wykonaniu Pana Piotra jest dla ciebie. Skuteczność 100%.