Karolina Z - ocena (1) Współpraca i wsparcie Pana Mariusza są nieocenione. Pan Mariusz to świetny,... Karolina Z Marzena T - ocena (1) Jesteśmy z mężem bardzo zadowoleni z pomocy pan Karola, dzięki któremu... Marzena T KK - ocena (1) Proces uzyskania kredytu hipotecznego z Just Finanse przebiegł bardzo... KK
Allan - ocena (1) Kompetentna osoba w usługach jakie świadczy, godna polecenia. Allan Wojciech i Marta - ocena (2) Jesteśmy bardzo zadowoleni z poprowadzenia nas przez Pana Stanisława w... Wojciech i Marta Jan - ocena (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni i wdzięczni za pomoc w uzyskaniu kredytu... Jan Łukasz - ocena (1) Jesteśmy pod wrażeniem profesjonalizmu i zaangażowania. Polecamy serdecznie :) Łukasz Andrzej - ocena (1) Drugi raz p. Karol pomógł mi przy kredycie hipotecznym. Gorąco polecam,... Andrzej Majka - ocena (1) Z całego serca polecam Panią Natalię. Na każdym kroku współpracy fachowe... Majka Michał - ocena (1) Bardzo fachowe podejście do klienta na każdym etapie współpracy. Wszelkie... Michał Artur - ocena (1) Pan Paweł był nieocenioną pomocą. Ciężko będzie wyrazić całą pomoc za pomocą... Artur Artur Muszyński - ocena (1) Pełen profesjonalizm i bardzo duża responsywność ze strony Pana Jarosława,... Artur Muszyński Patryk - ocena (1) Super kontakt, wszystko załatwione pomyślnie Patryk Sandra - ocena (1) Miałam ogromną przyjemność współpracować z panią Kasią przy procesie... Sandra Robert Kacprzak - ocena (1) Z czystym sumieniem polecam Panią Natalię pełna profesja zawodowa i kochana... Robert Kacprzak Volodymyr - ocena (1) Хочемо подякувати пані Аnnie Mielewczyk за її професіоналізм,... Volodymyr Weronika J - ocena (1) Polecam Panią Natalię jako doradcę kredytowego. Profesjonalne podejście, duża... Weronika J Kuba - ocena (1) To już trzecia moja współpraca z Panem Danielem tym razem w zakresie... Kuba Sylwia - ocena (1) Bardzo polecam z korzystania usług u Pana Pawła. Bardzo pomocny człowiek z... Sylwia Kamil - ocena (1) Serdecznie polecam współpracę z panią Anią - zna się na rzeczy i lubi to co... Kamil