Monika - ocena (1) Bardzo polecam usługi Pani Magdy! Już lata temu bardzo mi pomogła z ważnym... Monika Kacper - ocena (1) Polecam P. Magdę z całego serca. Po mimo wielu trudności przy uzyskaniu... Kacper Jola - ocena (1) Bardzo lubię współpracę z Panią Magdą - dodaje wymiar ludzki do procesu... Jola
Ivan - ocena (1) Szukaliśmy eksperta, który sprawnie przeprowadzi nas przez proces kredytowy i... Ivan Agnieszka E-N - ocena (1) Z całego serca polecamy współpracę! Wiedza oraz szybkość działania pana... Agnieszka E-N Katarzyna R. - ocena (1) Pan Daniel jest profesjonalistą ceniącym czas Klienta. Prowadzi sprawę od A... Katarzyna R. Natalia - ocena (1) Bardzo sprawny i bezstresowy przebieg procesu starania się o kredyt... Natalia Agnieszka - ocena (1) Znakomita współpraca, szybko i skutecznie. Podczas procedury Pan Mariusz... Agnieszka Sebastian Jakubek - ocena (1) Bardzo polecam współpracę z Panem Pawłem. Od początku wykazał się dużym... Sebastian Jakubek Ewa - ocena (1) Polecam, duża wiedza i pomoc ekspresowa! Ewa Anna Łosinska - ocena (1) Kontakt z Panem Danielem był niezwykle szybki i sprawny- na każde moje... Anna Łosinska Anna - ocena (1) Szczerze polecam współpracę z p. Elżbietą Morawiec-Pawlak. Pełen profesjonalizm Anna Karolina N - ocena (1) Z pełnym przekonaniem polecam współpracę z Panem Danielem to doradca... Karolina N Tomasz Brzozowski - ocena (1) Pan Daniel Banaś jest profesjonalistą w swoim fachu i serdecznie go polecam.... Tomasz Brzozowski Grzegorz - ocena (1) Bardzo szybko i sprawnie poszło załatwienie papierów oraz bardzo miła obsługa. Grzegorz Honorata - ocena (1) Polecam!! Pan Łukasz przeprowadził nas przez cały proces kredytu hipotecznego... Honorata Aleksandra - ocena (1) Bardzo polecam Panią Elę. Dzięki jej ogromnej wiedzy, uprzejmości i... Aleksandra Izabela - ocena (1) Z pełnym przekonaniem polecam współpracę z Mariuszem. Pomógł nam przejść... Izabela KS - ocena (1) Pierwszy Doradca do którego trafiłam odesłał mnie z kwitkiem i podsumowaniem... KS Michał Rekowski - ocena (1) Współpraca z Mariuszem przerosła moje najśmielsze oczekiwania. To nie tylko... Michał Rekowski