Aleksandra Tosik - ocena (1) Współpraca z Panem Mariuszem była bardzo owocna, piszę to właśnie z nowego... Aleksandra Tosik marek - ocena (1) Świetna współpraca na najwyższym poziomie, błyskawiczne tempo załatwiania... marek Weronika - ocena (2) Polecam! Dzięki Jego pomocy udało nam się uzyskać kredyt hipoteczny na bardzo... Weronika
Agnieszka S. - ocena (2) Pan Stanisław Jankowski jest zdecydowanie godnym polecenia doradcą w sprawach... Agnieszka S. Mariusz - ocena (2) Pełen profesjonalizm, skuteczność i świetny kontakt. Korzystałem z usług Pana... Mariusz Emilia - ocena (2) Bardzo kompetentny doradca, zaangażowany. Z pakietu ofert różnych banków... Emilia Julia - ocena (1) Serdecznie polecam współpracę z panem Łukaszem. Mimo że był to mój pierwszy... Julia AH - ocena (1) Bardzo kompetentny i rzetelny doradca kredytowy. Polecam AH ARTUR - ocena (1) Od całego serca polecam Państwu współpracę z Panem Pawłem!profesjonalne... ARTUR Mariia - ocena (1) Współpraca z Panem Pawłem była dla nas z mężem niezwykle pozytywnym... Mariia Ania Z.-R. i Wojtek R. - ocena (1) Pan Daniel już drugi raz pomagał nam w temacie kredytu hipotecznego. Jest... Ania Z.-R. i Wojtek R. Jusytna - ocena (1) Korzystałam z analizy prawnej umowy przedwstępnej u Pani Marty i doradztwa... Jusytna Karolina - ocena (1) Współpraca z Natalią przebiegła bardzo sprawnie i profesjonalnie.... Karolina Bartosz Wojciechowski - ocena (1) Jestem ogromnie wdzięczny Natalii za pełne wsparcie w procesie uzyskania... Bartosz Wojciechowski Anna Ka. - ocena (1) Chciałabym serdecznie polecić Pana Daniela Banasia jako doradcę kredytowego.... Anna Ka. Bogumił C - ocena (2) Bardzo profesjonalna i skuteczna współpraca. Korzystałem z usług Pana... Bogumił C Aleksandra - ocena (1) Polecam współpracę z Panem Mariuszem jako doradcą kredytowym. Ogromne... Aleksandra Anna - ocena (1) Pan Daniel jest prawdziwym profesjonalistą, sumienny i bardzo dokładny.... Anna JM - ocena (1) Bardzo dziękuję za pomoc i polecam wszystkim :) JM Jarek - ocena (1) Korzystałem z usług Pani Anny w zakresie doradztwa kredytowego i jestem... Jarek