Grzegorz - ocena (1) Pan Radosław pomocny jak i zaangażowany na każdym kroku, krótko mówiąc pełen... Grzegorz Anna - ocena (1) Pan Łukasz Kubista pomagał nam na każdym etapie starań o kredyt hipoteczny.... Anna Artur - ocena (1) Bardzo polecam współpracę z Panem Danielem. Uzyskanie decyzji kredytowej... Artur
Adam - ocena (1) Bardzo polecam Pana Radosława, który przeprowadził mnie przez cały okres... Adam Izabela - ocena (1) Biuro Pana Radosława zostało mi polecone przez dewelopera u którego... Izabela Kamil - ocena (1) Świetna współpraca od początku do końca wszystko jasno wytłumaczone,... Kamil Oskar Szastaj - ocena (1) Z czystym sumieniem polecam współpracę z Panem Danielem. Profesjonalizm,... Oskar Szastaj Angela - ocena (1) Polecam w 100 %. Pan Daniel bardzo kontaktowy i pomocny ! Angela Maciej - ocena (1) Bardzo polecam Pana Łukasza Kubistę z Prime Banking. Świetny kontakt, bardzo... Maciej RR - ocena (1) Serdecznie dziękuję za profesjonalną pomoc. Pan Bartosz wykazał się ogromnym... RR Grzegorz - ocena (1) Bardzo dobry specjalista, który posiada ogromną wiedze na temat kredytów.... Grzegorz Kamila T - ocena (1) Profesjonalna obsługa od pierwszego spotkania, zaangażowanie,ogromna wiedza... Kamila T Michał T - ocena (1) Współpraca z Panem Radosławem przebiega zawsze w miłej atmosferze i pełnym... Michał T Gabriela - ocena (1) Jestem zadowolona ze współpracy z Panem Danielem. Profesjonalny, konkretny,... Gabriela Przemysław - ocena (1) Szczerze polecamy usługi Pana Pawła. Pomimo trudności , które po drodze... Przemysław Oliwia - ocena (1) Profesjonalne i rzeczowe podejście, skuteczna pomoc w uzyskaniu kredytu... Oliwia Aleksander - ocena (1) Świetna obsługa, stały kontakt i wsparcie. Jestem pod wrażeniem zaangażowania... Aleksander Klaudia - ocena (1) Serdecznie polecam współpracę! Wszystko dobrze wyjaśnione od początku do... Klaudia Jacek - ocena (1) Bardzo przyjemna Pani, która ma bardzo dużą wiedzę oraz chęci do pomocy Jacek Liudmyla Vorobiova - ocena (1) Pan Mariusz Piotrowski to bardzo profesjonalny ekspert finansowy. Wszystko... Liudmyla Vorobiova