Anka - ocena (1) Mega cierpliwy, potrafiący wytłumaczyć wszystko od A do Z, poprowadził nas za... Anka Monika - ocena (1) Pan Daniel Banaś to osoba, o ogromnej wiedzy, dzięki której podczas procedury... Monika M.B. - ocena (1) Bardzo kompetentny M.B.
Daniel - ocena (1) Od razu widać duże doświadczenie Pana Daniela, po krótkiej rozmowie rozwiał... Daniel Maciej - ocena (1) Dzięki Panu Danielowi kupiłem mieszkanie, którego zakup był bardzo... Maciej Paweł - ocena (1) Super kontakt, wszystko jasno wyjaśnione i bezstresowo przeprowadzone przez... Paweł Weronika - ocena (1) Szczerze polecam współpracę z Panem Danielem, nie tylko ze względu na fachowe... Weronika oleh - ocena (1) Polecam współpracę z panem Pawłem Sucheckim, jest profesjonałnym doradcą w... oleh Adrianna Majda - ocena (1) Profesjonalne podejście do tematu. Pomoc z zebraniem kompletu dokumentów do... Adrianna Majda Monika - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z usług Pana Daniela. Bardzo nam pomógł w uzyskaniu... Monika Roman Slavich - ocena (1) Chciałbym serdecznie podziękować doradcy kredytowemu Pawłowi Sucheckiemu za... Roman Slavich Ostap Ratskyi - ocena (1) Bardzo polecam współprace z Panem Pawłem. Cały proces został dokładnie... Ostap Ratskyi Kamil - ocena (1) Mogę śmiało polecić P. Daniela, bardzo dobra i rzeczowa współpraca przy... Kamil Igor Szczupakowski - ocena (1) Skorzystałem z pomocy Pana Daniela Banaś przy uzyskaniu kredytu hipotecznego... Igor Szczupakowski Volodymyr Boiko - ocena (1) Bardzo dziękuję Panu Pawłowi za profesjonalną pomoc w realizacji kredytu na... Volodymyr Boiko Tymek - ocena (1) Od pierwszej rozmowy wiedziałem, że trafiłem na osobę, która naprawdę zna się... Tymek Paulina Motyl - ocena (1) Serdecznie polecam doradcę finansowego Pana Radka. Bardzo pomógł mi w... Paulina Motyl Dorota N - ocena (1) Bardzo, bardzo polecam! Ogromna wiedza, indywidualne podejście do klienta i... Dorota N Marcin N - ocena (1) Z całego serca polecam współpracę z Panią Katarzyną.Pełen profesjonalizm,... Marcin N Autor wpisu - ocena (1) Fachowe doradztwo, pomoc na każdym etapie. Autor wpisu