Marta - ocena (1) Super profesjonalne podejście! Polecam każdemu! Biorę już u Pani Agnieszki... Marta Marcelina - ocena (1) Pan Daniel jest świetnym specjalistą, posiada ogromną i niesamowitą wiedzę,... Marcelina MM - ocena (1) Polecam! Właściciel jest profesjonalistą. Udaliśmy się do niego, aby pomógł... MM
Michał - ocena (1) Współpraca z Panią Katarzyną przebiegła wyjątkowo sprawnie i profesjonalnie.... Michał Paulina - ocena (1) Współpraca z p. Katarzyną była perfekcyjna. Zostaliśmy zaopiekowani od... Paulina Tadeusz - opinia (2) Współpraca na najwyższym poziomie! Pani Ania przemiła osoba z dużym... Tadeusz Krzysiek R. - opinia (2) Poszukiwałem najkorzystniejszego kredytu gotówkowego, ale nie miałem czasu... Krzysiek R. Ewa - ocena (3) Polecam Panią Anię ;) Super podejście do klienta i pełen profesjonalizm. Ewa Anna - opinia (2) Panią Anię poleciła mi przyjaciółka i ja również bardzo polecam! Pani Ania... Anna Aga - ocena (2) Polecam Panią Anię ;) Pełen profesjonalizm. Aga Jarek - ocena (2) Korzystałem z usług Pani Anny w zakresie doradztwa kredytowego i jestem... Jarek Kinga - ocena (2) Pani Ania awsze służy fachową radą, dokładnie tłumaczy wszystkie opcje i... Kinga Kasia S-K - ocena (1) Gorąco polecamy współpracę z Panem Danielem. Juz przy pierwszym kontakcie,... Kasia S-K Kamil - ocena (1) Profesjonalne doradztwo i duża pomoc w wyjaśnieniu formalności. Polecam z... Kamil Ireneusz - ocena (1) Serdecznie polecam współpracę z tym doradcą kredytowym. Profesjonalne... Ireneusz Rafał - ocena (1) Szybkie załatwienie formalności, elastyczne podejście Rafał Marcin W. - ocena (1) Bardzo sprawnie, skrupulatnie i profesjonalnie poprowadzony cały proces... Marcin W. Filip - ocena (1) Kredyt hipoteczny uzyskany w jeden miesiąc. W przypadku pytań p. Daniel... Filip Iwona - ocena (1) Fachowe, kompetentne doradztwo w miłej atmosferze. Szczerze polecam Iwona Mateusz Zych - ocena (1) Współpraca z Mariuszem była świetna pełen profesjonalizm, wszystko... Mateusz Zych