Magdalena - ocena (1) Polecam każdemu, kto zamierza wziąć kredyt hipoteczny, spotkanie z Panem... Magdalena Oliwia - ocena (1) Łukasz Kubista - co to jest za bohater, to ja nie wiem, ale miałam ogromne... Oliwia Marco tech - ocena (1) Ostatnie pół roku współpracowaliśmy z firmą w zakresie pozyskania... Marco tech
Anna Kostrzewa-Balińska - ocena (1) Współpraca z Panem Piotrowskim to była jedna z najlepszych decyzji, jakie... Anna Kostrzewa-Balińska Bartek - ocena (1) Serdecznie polecam Pana Mariusza. Profesjonalne podejście, jasne wyjaśnienia... Bartek Arkadiusz - ocena (1) Pana Mariusza poleciła nam nasza przyjaciółka, ekspertka od Trójmiejskiego... Arkadiusz Monika T. - ocena (1) Serdecznie polecam współpracę z Panem Pawłem. Ogromna wiedza oraz... Monika T. Michał Rycak - ocena (1) Chciałbym serdecznie polecić współpracę z doradcą kredytowym. Od samego... Michał Rycak Marcin - ocena (1) Skontaktowałem się z Panem Mariuszem mając oferty od 3 banków. Chwila... Marcin Ireneusz - ocena (2) Serdecznie polecam współpracę z tym doradcą kredytowym. Profesjonalne... Ireneusz MS - ocena (2) Bardzo profesjonalna obsługa. Duża dbałość o znalezienie oferty dopasowanej... MS Patryk Dobrzański - ocena (2) Pełen profesjonalizm od pierwszego kontaktu aż do finalizacji całego procesu.... Patryk Dobrzański Bartosz Graczyk - ocena (1) Z pełnym przekonaniem chciałbym polecić usługi Pana Mariusza. Pan Mariusz to... Bartosz Graczyk Mariusz - ocena (1) Na Pana Pawła trafiłem zupełnie przypadkowo w Internecie głównie dlatego, że... Mariusz Krzysztof Modzelewski - ocena (2) Pan Daniel bezboleśnie przeprowadził mnie przez proces zaciągnięcia kredytu... Krzysztof Modzelewski Mateusz - ocena (1) Z pełnym przekonaniem polecam współpracę z Panią Katarzyną. To niezwykle... Mateusz Paweł - ocena (1) Z pełnym przekonaniem polecam Pana Mariusza, który zajmował się obsługą... Paweł Mateusz Grzymowicz - ocena (1) Miałem przyjemność korzystać z usług Pana Daniela i naprawdę z całego serca... Mateusz Grzymowicz Paulina Ka - ocena (1) Bardzo szybka i konkretna procedura z miłym fachowcem! Polecam serdecznie! Paulina Ka Kamila - ocena (1) Pan Karol to bardzo kompetentny doradca wyróżnia się dużą wiedzą,... Kamila