Mikołaj - ocena (1) Polecam z całego serca! kompleksowość i profesjonalizm - są słowami, które... Mikołaj Eliza K - ocena (1) Pana Mariusza będę polecała każdej osobie potrzebującej doradcy kredytowego.... Eliza K Jagoda i Kacper - ocena (1) Dziękujemy, cała sprawa kredytu przyszła bez żadnych problemów. Pan Paweł... Jagoda i Kacper
Jagoda i Kacper - ocena (1) Dziękujemy, cała sprawa kredytu przyszła bez żadnych problemów. Pan Paweł... Jagoda i Kacper ŁukaszD - ocena (1) Bardzo profesjonalne podejście. Pan Paweł przystosował się do trudnych... ŁukaszD Konrad Weber - ocena (1) Serdecznie polecam obsługę doradztwa kredytowego oferowaną przez pana Daniela... Konrad Weber Przemysław - ocena (1) Pełny profesjonalizm. Doradztwo na każdym korku postępowania kredytowego.... Przemysław Mateusz - ocena (1) Szybka i bezproblemowa współpraca z Panem Mariuszem zaowocowała uzyskaniem... Mateusz Krzysztof Modzelewski - ocena (1) Pan Daniel bezboleśnie przeprowadził mnie przez proces zaciągnięcia kredytu... Krzysztof Modzelewski Aleksandra W. - ocena (1) Pani Katarzyna kompleksowo zajęła się naszą sprawą. Otrzymaliśmy ogrom... Aleksandra W. Krystian - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony z usług Pani Katarzyny. Kontakt do niej znalazłem w... Krystian Michał - ocena (1) Serdecznie polecam. Kompleksowa i bardzo profesjonalna obsługa. Michał Alla - ocena (1) Serdecznie polecam współpracę z Panem Radosławem! Proces refinansowania... Alla Antonina - ocena (1) Polecam Pana Mariusza. Super sprawnie przeszliśmy przez proces uzyskania... Antonina Łukasz - ocena (1) Pełen profesjonalizm, od początku do końca cały proces był przejrzysty i... Łukasz Monika - ocena (1) Pełne zaangażowanie, mnóstwo wsparcia, niewyczerpana cierpliwość Pana... Monika Kamil - ocena (1) Refinans by zamienić kredyt na niższe oprocentowanie załatwiony w ekspresowym... Kamil Kinga modzelewska - ocena (1) Bardzo polecam skorzystanie z usług Pana Daniela Doskonale nam doradził i... Kinga modzelewska Kacper - ocena (1) Profesjonalizm przez duże P. Pan Daniel przeprowadza klienta przez meandry... Kacper Paulina - ocena (1) Jestem pod wrażeniem pracy Pana Bartosza! Super człowiek i super doradca... Paulina