Przemysław - ocena (1) Szczerze polecamy usługi Pana Pawła. Pomimo trudności , które po drodze... Przemysław Oliwia - ocena (1) Profesjonalne i rzeczowe podejście, skuteczna pomoc w uzyskaniu kredytu... Oliwia Aleksander - ocena (1) Świetna obsługa, stały kontakt i wsparcie. Jestem pod wrażeniem zaangażowania... Aleksander
Klaudia - ocena (1) Serdecznie polecam współpracę! Wszystko dobrze wyjaśnione od początku do... Klaudia Jacek - ocena (1) Bardzo przyjemna Pani, która ma bardzo dużą wiedzę oraz chęci do pomocy Jacek Liudmyla Vorobiova - ocena (1) Pan Mariusz Piotrowski to bardzo profesjonalny ekspert finansowy. Wszystko... Liudmyla Vorobiova Krystian Gutkowski - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony ze współpracy z Panem Danielem. Do tej pory... Krystian Gutkowski Krystian Mikołajczyk - ocena (1) Serdecznie polecam współpracę z Panem Jarosławem! Dzięki jego profesjonalnemu... Krystian Mikołajczyk Daria - ocena (1) Zaufana firma polecam Daria Jarek - ocena (1) Super kontakt, fachowe doradztwo i sprawnie załatwiony kredyt hipoteczny.... Jarek Dominika - ocena (1) Z pełnym przekonaniem polecam współpracę z Panem Pawłem Sucheckim jako... Dominika Szymon - ocena (1) Współpraca z Panem Mariuszem była szybka, bezproblemowa i niezwykle... Szymon Tomasz - ocena (1) Bardzo polecam Pana Daniela, wszystko tłumaczy profesjonalnie ale zrozumiałym... Tomasz Karol - ocena (1) Serdecznie polecam Panią Annę Mielewczyk, bardzo dobrze nam doradziła w... Karol Anna - ocena (1) Zdecydowanie polecam usługi pana Daniela. Pełen profesjonalizm i miła obsługa... Anna Mateusz Pagel - ocena (1) Serdecznie polecam Pana Jarka, który w sposób rzetelny i fachowy pomógł nam w... Mateusz Pagel Sebastian - ocena (1) Polecam współpracę z Panem Danielem najwyżej klasy fachowiec, bardzo dobrze... Sebastian Patrycja - ocena (1) Serdecznie polecamy usługi Pani Natalii, o nic nie trzeba było się martwić!... Patrycja DA - ocena (1) Mega profesjonalizm i fachowość. To pierwsza moja współpraca z Doradcą... DA Rafal - ocena (1) Pan Daniel jest profesjonalnym i rzetelnym doradcą finansowym .Bardzo mu... Rafal