Bartosz - ocena (1) Polecam Pana Danielu każdemu, który potrzebuje fachowej pomocy przy staraniu... Bartosz Paweł Wędziński - ocena (1) Z przyjemnością polecam Pana Daniela jako specjalistę finansowego. Jego... Paweł Wędziński Gabriela - ocena (1) helpful in all the steps. thank you! Gabriela
Łukasz Pierzchała - ocena (1) Bardzo fachowe i rzetelne doradztwo przy kredycie hipotecznym. Pan Daniel nie... Łukasz Pierzchała Żaneta W. - ocena (1) Z całego serca polecam.doradztwo pana Pawła. W moim wypadku pan Paweł nie... Żaneta W. Krzysztof - ocena (1) Fantastyczna współpraca. Pan Daniel to prawdziwy profesjonalista. Ogromna... Krzysztof Alicja Pawłowska - ocena (1) Współpraca z panem Danielem przebiegła bardzo pozytywnie. Razem z narzeczonym... Alicja Pawłowska Zuza i Fabian - ocena (1) Kiedy zaczynaliśmy naszą przygodę z zakupem mieszkania, nasza wiedza o... Zuza i Fabian Beniamin - ocena (1) Pan Daniel jest bardzo przyjemny w kontakcie. Wyjaśnia wszystkie aspekty... Beniamin Katarzyna K - ocena (1) Polecam usługi Pana Pawła, bardzo profesjonalne podejście do klienta, ogromna... Katarzyna K Karolina Słowik - ocena (1) Pan Daniel jest najlepszym doradcą kredytowym, jakiego znam. Jego... Karolina Słowik Renata J. - ocena (1) Z całego serca polecam współpracę z Panią Magdaleną Pawińską. Z pomocą Pani... Renata J. Izabela Barańska - ocena (1) Z całego serca polecam! Wszystko bezproblemowo, sprawny kontakt z Panią... Izabela Barańska Magdalena S. - ocena (1) Z pełnym przekonaniem polecamy usługi Pana Pawła. Profesjonalizm,... Magdalena S. Krzysztof - ocena (1) Z pełnym przekonaniem polecam Pana Jarosława! Jest osobą o wysokiej kulturze... Krzysztof Wojciech - ocena (1) Z czystym sumieniem polecam panią Katarzynę. Dla partnerki i dla mnie była to... Wojciech Kamil - ocena (1) Absolutnie polecam p. Kasię. Niestety miałem wcześniejsze doświadczenia z... Kamil Krzysztof - ocena (1) Polecam usługi Pana Radosława, wszystko wyjaśnione w miłej i super... Krzysztof AK - ocena (1) Najbardziej rzetelny doradca, który nas obsługiwał - co najlepsze wiedział... AK Monika M. - ocena (1) Bardzo polecam współpracę z Pawłem Sucheckim. Profesjonalizm, zaangażowanie i... Monika M.