Aleksandra - ocena (1) Polecam współpracę z Panem Mariuszem jako doradcą kredytowym. Ogromne... Aleksandra Anna - ocena (1) Pan Daniel jest prawdziwym profesjonalistą, sumienny i bardzo dokładny.... Anna JM - ocena (1) Bardzo dziękuję za pomoc i polecam wszystkim :) JM
Marika Żuchowska - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z Panem Jarosławem Jursza, cały proces... Marika Żuchowska Agnieszka Ch - ocena (1) Serdecznie polecam współpracę z Panem Mariuszem Dzięki wiedzy, zaangażowaniu... Agnieszka Ch Michalina Mia - ocena (1) Doradztwo na najwyższym poziomie. Bardzo kompetentna kobieta która... Michalina Mia Daniel M. - ocena (1) Miałem przyjemność współpracować z Panią Natalią z Notus Finanse.... Daniel M. Bartosz D - ocena (1) Polecamy Pana Mariusza ,współpraca z nim to sama przyjemność . Przeprowadził... Bartosz D Grzegorz Sz - ocena (1) Profesjonalne podejście i bardzo dużo empatii. Polecam Grzegorz Sz Jakub - ocena (1) Pan Daniel to bardzo profesjonalny, rzetelny i zaangażowany doradca. Wszystko... Jakub Kasia i Kamil S. - ocena (1) Mieliśmy przyjemność współpracować z Panem Danielem przy wyborze kredytu i... Kasia i Kamil S. Jakub - ocena (1) Kredyt załatwiony bezproblemowo, praktycznie nic nie musiałem robić, Pan... Jakub Dagmara - ocena (1) Gorąco polecam Pana Mariusza. Nasz przypadek nie był najłatwiejszy ale dzięki... Dagmara Marta Purowska - ocena (1) Profesjonalnie załatwiona sprawa od A do Z. Bardzo dobry kontakt i podejście... Marta Purowska Konrad - ocena (1) Pan Paweł to prawdziwy profesjonalista zawsze pomocny, zaangażowany i... Konrad Anna Leśniowska - ocena (1) Bardzo profesjonalna pomoc, doradztwo na najwyższym poziomie. Polecam Anna Leśniowska Aleksandra - ocena (1) Jestem zadowolona że trafiłam na Pana Mariusza. Kredyt z tym doradcą to... Aleksandra Patrycja - ocena (1) Z Panem Danielem współpracowaliśmy już dwukrotnie - zaciągając pierwszy... Patrycja Patrycja Pietrzak - ocena (1) Z pełnym przekonaniem polecamy Pana Daniela! Współpraca przy kredycie... Patrycja Pietrzak Weronika Malakhov - ocena (1) Pan Daniel wykazał się ogromnym profesjonalizmem i wiedzą . Od pierwszego... Weronika Malakhov