Bartosz D - ocena (1) Polecamy Pana Mariusza ,współpraca z nim to sama przyjemność . Przeprowadził... Bartosz D Grzegorz Sz - ocena (1) Profesjonalne podejście i bardzo dużo empatii. Polecam Grzegorz Sz Jakub - ocena (1) Pan Daniel to bardzo profesjonalny, rzetelny i zaangażowany doradca. Wszystko... Jakub
Kasia i Kamil S. - ocena (1) Mieliśmy przyjemność współpracować z Panem Danielem przy wyborze kredytu i... Kasia i Kamil S. Jakub - ocena (1) Kredyt załatwiony bezproblemowo, praktycznie nic nie musiałem robić, Pan... Jakub Dagmara - ocena (1) Gorąco polecam Pana Mariusza. Nasz przypadek nie był najłatwiejszy ale dzięki... Dagmara Marta Purowska - ocena (1) Profesjonalnie załatwiona sprawa od A do Z. Bardzo dobry kontakt i podejście... Marta Purowska Konrad - ocena (1) Pan Paweł to prawdziwy profesjonalista zawsze pomocny, zaangażowany i... Konrad Anna Leśniowska - ocena (1) Bardzo profesjonalna pomoc, doradztwo na najwyższym poziomie. Polecam Anna Leśniowska Aleksandra - ocena (1) Jestem zadowolona że trafiłam na Pana Mariusza. Kredyt z tym doradcą to... Aleksandra Patrycja - ocena (1) Z Panem Danielem współpracowaliśmy już dwukrotnie - zaciągając pierwszy... Patrycja Patrycja Pietrzak - ocena (1) Z pełnym przekonaniem polecamy Pana Daniela! Współpraca przy kredycie... Patrycja Pietrzak Weronika Malakhov - ocena (1) Pan Daniel wykazał się ogromnym profesjonalizmem i wiedzą . Od pierwszego... Weronika Malakhov Weronika - ocena (1) Chciałabym z całego serca polecić wszystkim poszukującym doradcy finansowego... Weronika Aga - ocena (1) Polecam Panią Anię ;) Pełen profesjonalizm. Aga Arkadiusz - ocena (1) Z całego serca polecam współpracę z panem Pawłem! Już od pierwszego kontaktu... Arkadiusz Sabina i Grzegorz - ocena (1) Z całego serca polecamy współpracę z Panią Natalią! Dzięki jej ogromnemu... Sabina i Grzegorz Radek - ocena (1) Ponownie skorzystaliśmy z pomocy Pani Katarzyny i ponownie jesteśmy... Radek Gabriela i Grzegorz P. - ocena (1) Bardzo dziękujemy za pomoc w uzyskaniu kredytu. Czuliśmy, że mamy po swojej... Gabriela i Grzegorz P. Helena - ocena (1) Zwróciliśmy się do Pani Katarzyny ponownie o wsparcie przy refinansowaniu... Helena