Mariusz Czaplinski - ocena (1) Super doradca, bardzo profesjonalny i warty polecenia. Mariusz Czaplinski Mateusz C - ocena (1) Właściwa osoba na właściwym miejscu, bardzo konkretny i rzetelny. Od samego... Mateusz C Joanna - ocena (1) Pełen profesjonalizm i nieoceniona pomoc. Joanna
Wioletta - ocena (1) Świetna współpraca pełen profesjonalizm, zaangażowanie i wsparcie przez cały... Wioletta Joanna Mogielnicka-Jóźwik - ocena (1) Miałam okazję współpracować z Panem Mariuszem Piotrowskim i jestem bardzo... Joanna Mogielnicka-Jóźwik Nataliia Kalachak - ocena (1) Dzien dobry. Jestem bardzo zadowolona z prace Pana Mariusza. Pan mi pomog... Nataliia Kalachak Grzegorz S. - ocena (1) Polecam współpracę z Panem Danielem. Pomimo skomplikowanej sytuacji dot.... Grzegorz S. Łukasz Budziak - ocena (1) Świetny doradca kredytowy. Pomógł mi z każdym problemem i wszystko... Łukasz Budziak Patrycja - ocena (1) Pani Katarzyna nie ma sobie równych, spokojny sen przez cały proces... Patrycja Karolina Z - ocena (1) Współpraca i wsparcie Pana Mariusza są nieocenione. Pan Mariusz to świetny,... Karolina Z Marzena T - ocena (1) Jesteśmy z mężem bardzo zadowoleni z pomocy pan Karola, dzięki któremu... Marzena T KK - ocena (1) Proces uzyskania kredytu hipotecznego z Just Finanse przebiegł bardzo... KK Zuza - ocena (1) Z pełnym przekonaniem polecam Panią Kasię i współpracę z nią, zaangażowana w... Zuza Allan - ocena (1) Kompetentna osoba w usługach jakie świadczy, godna polecenia. Allan Wojciech i Marta - ocena (2) Jesteśmy bardzo zadowoleni z poprowadzenia nas przez Pana Stanisława w... Wojciech i Marta Jan - ocena (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni i wdzięczni za pomoc w uzyskaniu kredytu... Jan Łukasz - ocena (1) Jesteśmy pod wrażeniem profesjonalizmu i zaangażowania. Polecamy serdecznie :) Łukasz Andrzej - ocena (1) Drugi raz p. Karol pomógł mi przy kredycie hipotecznym. Gorąco polecam,... Andrzej Majka - ocena (1) Z całego serca polecam Panią Natalię. Na każdym kroku współpracy fachowe... Majka Michał - ocena (1) Bardzo fachowe podejście do klienta na każdym etapie współpracy. Wszelkie... Michał