Karol - ocena (1) Serdecznie polecam Panią Annę Mielewczyk, bardzo dobrze nam doradziła w... Karol Anna - ocena (1) Zdecydowanie polecam usługi pana Daniela. Pełen profesjonalizm i miła obsługa... Anna Mateusz Pagel - ocena (1) Serdecznie polecam Pana Jarka, który w sposób rzetelny i fachowy pomógł nam w... Mateusz Pagel
Sebastian - ocena (1) Polecam współpracę z Panem Danielem najwyżej klasy fachowiec, bardzo dobrze... Sebastian Patrycja - ocena (1) Serdecznie polecamy usługi Pani Natalii, o nic nie trzeba było się martwić!... Patrycja DA - ocena (1) Mega profesjonalizm i fachowość. To pierwsza moja współpraca z Doradcą... DA Rafal - ocena (1) Pan Daniel jest profesjonalnym i rzetelnym doradcą finansowym .Bardzo mu... Rafal Kinga - ocena (1) Dzięki Panu Danielowi przeszliśmy przez cały proces kredytu hipotecznego bez... Kinga Dominika Dzikowicz - ocena (1) Bardzo polecam Pana Radosława. Miły, uprzejmy, odpowiadał na wszystkie zadane... Dominika Dzikowicz Piotr Sokołowski - ocena (1) Rewelacja, czułęm się zaopiekowany, przeprowadzony przez cały proces wzorowo.... Piotr Sokołowski Paweł K. - ocena (1) Polecam! Kredyt uzyskany bez problemów i bez stresu :) Paweł K. Natalia - ocena (1) Polecam doradztwo Pana Mariusza, pełen profesjonalizm i ogrom wiedzy.... Natalia Gabriela Ciołek - ocena (1) Korzystałam z pomocy Pana Pawła przy ubieganiu się o kredyt hipoteczny i... Gabriela Ciołek Malgorzata - ocena (1) Absolutny profesjonalizm połączony z indywidualnym podejściem do klienta,... Malgorzata Malgorzata - ocena (1) Absolutny profesjonalizm połączony z indywidualnym podejściem do klienta,... Malgorzata Jacek W. - ocena (1) Pan Radek to świetny specjalista - wszystko odbyło się sprawnie i fachowo.... Jacek W. Kamila - ocena (1) Polecam! Najwyższy poziom usług. Od samego początku współpraca z p. Radkiem... Kamila Emil Melerski - ocena (1) Jeśli szukasz doradcy kredytowego, który przeprowadzi cię przez skomplikowany... Emil Melerski Liszewski Jarosław - ocena (1) Polecam współpracę z Panem Pawłem. W moim przypadku po krótkiej rozmowie... Liszewski Jarosław Ania i Michał - ocena (1) Dzięki profesjonalnemu wsparciu Pana Daniela otrzymaliśmy kredyt bez zbędnego... Ania i Michał