Krimar

Odzież dziecięca Akcesoria komunijne

Gdańsk, Partyzantów 13C

Krystyna - ocena (1) Alby,sukienki,garnitury,wianki,obuwie,pelerynki,torebki,rękawiczki, sukienek... Krystyna Dorota - ocena (1) Polecam sklep p. Krystyny. Bardzo miła osoba, super podejście i obsługa.... Dorota Jagida - opinia (1) Sklep godny polecenia. Bravo. Panie przemiłe. Jagida
Źle uszyta alba (1) Właścicielka firmy bardzo arogancka i niesympatyczna. Alba uszyta brzydko,... Malwina Słabo (1) Niestety bardzo beznadziejna obsługa pani szefowa zero poszanowania dla... Zosia Okropnosc (1) Narzucona z gory przez ksiedza firma ktora miala.uszyc alby dla dzieci.... Anna goj Kris Mar - mam nadzieję, że nigdy więcej (1) U nas w szkole pojawił się już temat rezygnacji z usług tej firmy. Rodzice... Karolina Tragedia (1) Szybko łapią klienta bo już w październiku pierwsza pseudo przymiarka na... Koko Alba (2) Niestety firma "narzucona z góry". Pomiar ok i jak przyjmowali pieniądze... Doma Porażka! (1) Panie chamskie i bezczelne! alba uszyta nie na moją parafię. Po długiej... Iza Polecam :) (1) Ceny ok jakość również , nie jest to dolce gabana może ale asortyment wart... Gosia Nie polecam - żenada (1) Po prostu tragedia kolejna już przymiarka i wszystkie alby znowu źle... Michał Nie polecam !!! (1) Szyłam albę w tej firmie i w 100% nie polecam. Albę otrzymałam o 15 cm za... Monika Alba (1) ja również nie polecam. drogo i nie miło(ze strony szefowej) alba na wymiar a... Milka nie polecam (5) Pani, która mnie obsługiwała była bezczelna i chamska. Robiła łaskę, że... Monika obsługa klienta kuleje... (1) My w tej firmie musielismy zamawiać mundurek. Nie widzę pozytywów:(... mama pierwszoklasisty Monopol (1) Firma- Pani, która jakimś cudem posiada monopol na szycie alb komunijnych i... Lilla.My