Kris - ocena

Temat dostępny też na forum: R-CITO
Polecam R-Cito Rechabilitacja. Po urazie barku zgłosiłem się do Pana Szymona Marczuk na konsultacje, z której byłem bardzo zadowolony. Pełny profesjonalizm. Indywidualne podejście do pacjenta. Przeprowadzany bardzo skrupulatnie wywiad na temat urazu, którego doznałem. Zaznajomienie się z przebiegiem leczenia i na tej podstawie ułożony został cały przebieg rechabilitacji barku. Po trzech turach zabiegów z odpowiednią przerwą, przed kolejnymi zabiegami dolegliwości ustały.

Przy okazji została zwrócona uwaga mi na niewłaściwą postawę ciała. Pokazane ćwiczenia oraz odpowiednia rechabilitacja pomogła mi powrócić do odpowiedniej postawy oraz przez pracę siedzącą ustały bóle kręgosłupa lędźwiowego.

W przychodni wśród pracowników czuć rodzinną atmosferę. Rozmawiając czekając w kolejce na swój zabieg, wszyscy wychwalali R-Cito, że są zadowoleni z przebiegu leczenia. Niektórzy nawet po doznaniu niestety kolejnego urazu, od razu zgłosiły się do placówki, aby mogli szybko powrócić do funkcjonowania przed urazem.

Oby nie trzeba było korzystać z rehabilitacji. Niestety urazy mogą się zdarzyć każdemu. Polecam R-Cito Rechabilitacja. Pełen profesjonalizm kadry.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu

Dziękujemy za opinię, Panie Krzysztofie! Oby nie musiał Pan nas odwiedzać z powodu bólu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Córka - ocena (3 odpowiedzi)

Chciałabym ostrzec wszystkie osoby, które chciałyby umieścić swoich bliskich w Domu Seniora...

Monika Dzierzenska - ocena (3 odpowiedzi)

Skuteczne i profesjonalne podejście. Wszystkie kontuzje zawsze wyleczone do końca + wsparcie w...

Tomasz - ocena (3 odpowiedzi)

Profesjonalne podejście, długo szukałem gabinetu który wykona niecodzienny zabieg - R-CITO -...