Świetna Kadra (1) Śliczne miejsce, czysto, schludnie, uśmiechnięte Animatorki. Wiedziałam, że... Sonia CUDOWNE MIEJSCE DLA DZIECI !!! POLECAM (1) Polecam to miejsce z całego serca wszystkim tym, którzy dbają o rozwój swoich... Zofia Dietetyk (1) To już mój 13 tygodzień z dietą od Pani Karoliny. Nigdy nie sądziłam, że... Basia
Dietetyka - odchudzanie (1) Witam serdecznie. Jestem pod wrażeniem dietetyka, pani karoliny. Jej sposób... ROMAN WIELKI POZYTYW (1) Jestem mamą dziecka, które z przyczyn rozwojowych nie poszło do 1 klasy. Od... Katarzyna S. Serdeczne podziękowania za organizację urodzinek :) (1) Zorganizowałam w Kropce i Kresce urodziny mojej 9-letniej Natalii. Córka oraz... Iza Urodziny 8-latki (1) Gorąco polecam. Moja córcia była zachwycona, a mali goście po zakończeniu nie... Emilia Bardzo polecam p. Izę (psycholog) (1) Jestem po pierwszej wizycie u psychologa. Była to już 2 osoba z której pomocy... Magdalena K. Urodzinki 2-latka (2) Jeszcze raz chciałabym podziękować za zorganizowanie cudownych urodzin dla... mama Jestem zachwycona! Polecam wszystkim !! (1) Długo szukałam tego typu miejsca i znalazłam - polecam w 100 % Zajęcia są... Małgosia Urodzinki inne niz wszystkie! (1) Dziekujemy bardzo za niezapomniane chwile! Nasz synek Wojtus byl zachwycony... Dorota Nareszcie!! (1) Nareszcie powstało miejsce, w którym moje dzieci mogą uczestniczyć w naprawdę... Magdalena BARDZO POLECAM UROZINY (1) Na zajęciach jeszcze nie byłam ale mogę wyrazić opinię o urodzinach, które... Gosia