Krótka sukienka

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Witam! Chciałabym poruszyć jeszcze jeden wątek: krótkich sukienek na ślub. Czy to wypada? Ja w długiej czułabym się głupio, bo to nie w moim stylu, ale nie wiem co pomyślą inni? :) Poza tym nie chcę mieć welonu (fuj!) Co o tym myślicie? Pozdrawiam! :)))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Krótka sukienka

wypada! pewnie, ze wypada; a welonu tez nie musisz miec- mnie tez nie pasuje welon- wygladam jak jakas rusalka; wiec beda kwiaty we wlosach :-)

krótka sukienka - długi welon cool połączenie

najwazniejsze co ty myślisz i jak ty się bedziesz czuła, jeżeli ok, to ubierz taką jak ty chcesz a nie goście
dla mnei krótka sukienka na wesele i ślub zupełnie odpada, nie w moim stylu, nie pasuje, za mało balowa i poprostu nie podobają mi się, ale są różne gusta, dla mnie by to było dziwne

No wiecie ja wogóle w sukienkach nie chodzę więc tak czy tak będzie głupio :)))
Ps: Ja tez chcę kwiatek!!! Właściwie to całkiem duży kwiat... ale do kwietnia jeszcze trochę czasu, więc chyba zdążę się zdecydować ;)
Pozdrowionka dla wszystkich zdecydowanych i tych nie też :)

Poszukaj wątku z moimi zdjęciami. W plenerze miałam krótką sukienkę. Nie ma z nią takich problemów jak z długą. Polecam!

Oglądałam, oglądałam... i bardzo mi się podobało. Tylko co innego plener , a co innego - kościół. Niektórzy mogą być delikatnie mówiąc - zdegustowani i tego się boję.
Ps: Czy ktoś widział może Pannę Młodą w krótkiej sukience w kościele?
Pozdrawiam!

Ja pozostaję przy tradycyjnej - wolę długą.

no to moze kup taka krotka z przodu i dluga z tylu:) -tylko moim zdaniem musisz spelniac jeden warunek-zgrabne nozki:)!!
Mi sie takie sukienki bardzo podobaja !

zamiast krótkiej wolałabym piękne szerokie falujące spodnie z piękną górą

Spodnie odpadają - narzeczony by mi nie wybaczył :)))

można wybrać coś pomiędzy.. moja koleżanka (w ten sam dzień się pobieramy) wybrała model chyba Cosmobelli.. od gorsetu odchodzą w dół falbany (ale delikatne) i nogi już nad kolanami ma odkryte..
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

image

może któreś się otworzy ;p

Otworzyło się :))) Ale zdecydowanie bardziej podoba mi się ta, której Ty nie wybrałaś. Podobny styl ale tamta ma w sobie ogień!
Pozdrawiam!

i jeszcze jedna suknia, która jest i krótka i długa bo do kościoła można ubrać spód, a później go zdjąć

image

image

jest do sprzedania na allegro za rozsądną cenę.. ;)
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=69557254

super pomysł z tym dołem, jeżeli ktoś nie cierpi długich to idealne wyjście z sytuacji

super sa te sukienki!

Fajne kiecki, ale ja chcę taką jednoznacznie krótką tzn. nie będę nic odpinać. Już chyba nawet mam pomysł... :> Pozdrawiam!

unplushak a taka? to nowa kolekcja Cymbeline

http://www.cymbeline.com/2006/

7 kolekcja pierwqsza od góry nie da się wkleić tego zdjęcia :(

Jasne że pasuje.Przede wszystkim to Ty musisz się czuć dobrze a nie ubierac się dla znajomych bo oni maja inne gusta.Przyszła żona mojego kolegi poszła do ślubu z kapusta ozdobną zamiast wiązanki i tez było gites.Prezenty zapakowali do wóżka i pomaszerowali wszyscy do domu na impre.Więc niczym się nie przejmuj.To para młoda ma sie dobrze bawic,co wspominać i mieć co dzieciom opowiadać :))) Pozdrawiam

dzięki za słowa otuchy jabar :))) przy tej kapuście to krótka sukienka nie wydaje się taka aż straszna ;)

UB wiesz dzięki Tobie pierwszy raz byłam na stronce Cymbeline. świetne mają te sukienki. naprawdę. a jak uszyte: cudo!
ta akurat troszkę za krótka jak dla mnie - aż tak zgrabna nie jestem :)

szkoda, że nie umiem rysować bo bym Wam narysowała jaką sobie wymyśliłam (bo już zaczynam mieć pomysł): przynajmniej byście oceniły...

pozdrawiam!