Krszysztof Sz. bardzo dobry instruktor

Dzień dobry :)
Sądzę że ilość opinii na formu świadczy o tym że CARUSEK, jest na wysokim poziomie mimo niektórych niezadowoleń osób.
Ja osobiście chciałabym polecić Pana Krzysztofa Sz. jest z poczuciem humoru, niezawodny i profesjonalny a przede wszystkim niepowtarzalne podejście do manewrów i posiadający cierpliwość - sprawi, że zdobycie upragnionego dokumentu stanie się proste.
Serdecznie dziękuję za przekazane mi - bardzo cenne wskazówki, które umożliwiły mi zdanie egzaminu.
Dziękuję Ci Krzysiek za poświęcony czas, za serce włożone i ciężką pracę .
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Krszysztof Sz. bardzo dobry instruktor

A teraz to samo tylko po polsku.

Dzień dobry.
Sądzę że ilość pozytywnych opinii na temat O.S.K. Carusek świadczy o tym że jest to ośrodek prowadzący zajęcia na wysokim poziomie mimo że zdarzają się też ludzie niezadowoleni ze świadczonych im usług.
Ja osobiście chciałabym polecić pana Krzysztofa Sz. Jest to człowiek cierpliwy, niezawodny i profesjonalny, mający duże poczucie humoru i niepowtarzalne podejście do manewrów (cokolwiek to ostatnie znaczy). Sprawi on że zdobycie upragnionego dokumentu stanie się banalnie proste.
Serdecznie dziękuję za przekazane mi cenne wskazówki dzięki którym zdałam egzamin.
Dziękuję ci Krzysiek za poświęcony mi czas i za serce i ciężką pracę, które włożyłeś w zrobienie ze mnie dobrego kierowcy.

Mam nadzieję że jeździsz lepiej niż piszesz.
Jeżeli jest to reklama to należałoby się bardziej postarać.
Ok. Koniec wyzłośliwiania się. Idę spać.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0