Krys-Mar

Myjnie ręczne

Gdańsk, Myśliwska 45

maciej - ocena (1) Solidni dokładnie z dobrymi cenami maciej Mega dobra robota (1) Polecam!! Pełen profesjonalizm , autko wyczyszczone na błysk !! Kasia Polecam (1) Myjnia na szóstke ☺ Jedyny minus to terminy e myśle ze to duzy plus poniewaz... Max
Nie polecam (1) Ceny nie zgodne z oferta.Poziom uslug na niskim poziomie Olek POLECAM (1) Polecam myjnie , byłem pierwszy raz i jestem mega zaskoczony ze po zimie... Jakub Rewelacja !! (1) Polecam wszystkim ! solidnie i w rozsądnej cenie moje auto dawno tak nie... mieszkaniecmoreny POLECAM (1) Nie ma to jak porządne mycie przez profesjonalistów, a nie półśrodki na... Hudson 100% satysfakcji.. za kążdym razem! (1) Dzisiaj z lakieru zniknęły mi żelazne zaczęli..dzieki panowie,jak zwykle na... MateuszA Szczerze polecam (1) Jestem niezmiernie zadowolony, a myjnię polecam od kiedy sam z niej korzystam... Paweł Myjnia na medal (1) Odwiedzam myjnię regularnie i nigdy się nie zawiodłam. Auto lśni czystością... Hanna N Obowiązkowy adres dla naprawdę dbających o swoje auto (1) Czy można za rozsądne pieniądze perfekcyjnie umyć auto, z dbałością o detale,... Kamil