Kryształowy Dworek w Zbychowie

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Jesteśmy o krok od podpisania umowy. Ktoś bawił się tam na weselu? Jak jedzenie? Czy ilość była wystarczająca? Proszę o opinię na temat tego miejsca.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Byłam gościem na weselu. Jedzenie było pyyyyszne. obsługa też niczego sobie. Ogólnie nie ma do czego się przyczepić. Sala jest duża i piękna. kierowniczka sali czuwała nad wszystkim. Para młoda miała foto budkę. Niestety nie było miejsca na tą foto budkę za dużo przez co goście idący do WC przebijali się przez tłum czekający na foto budkę :)
Pogoda była piękna w tym dniu, słonecznie i upał. sala ma piękne miejsca za budynkiem z ławami oraz stołami do siedzenia na powietrzu. Pogoda okazała się dla Pary Młodej klęską gdyż wszyscy goście siedzieli praktycznie na dworze zamiast bawić się na parkiecie w środku :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

Uspokoiłaś mnie trochę. Mamy termin na początek lipca, a wiadomo - początki lata nie rozpieszczają, więc liczę na to, że goście będą się świetnie bawić na parkiecie.
Czy poleciłabyś zespół, który tam wtedy grał? Pamiętasz jak się nazywali?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

zespołu nie polecam. byli BEZ NA DZIEJ NIII !!!
przy opcji wychodzenia na dwór z sali dobry zespół to podstawa aby właśnie zagonić gości do zabawy.
Polecam DJ Kleszczyńskiego świetny wodzirej i DJ.

Dziękuję za Twoją opinię! ;-)

Inne tematy z forum

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (216 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

bielizna ślubna - gdzie kupić? (36 odpowiedzi)

Dziewczyny tak jak w tytule, gdzie najlepiej w trójmieście dobrać bieliznę ślubną? macie może...

Garnitur ślubny dobrej jakości gdzie mogę kupić??? (99 odpowiedzi)

szukamy z moim przyszłym mężem dobrej jakości garnituru.... czy ktoś coś wie??