Krzesło w stylu glamour - gdzie kupię?

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko
Witam. Czy ktoś orientuje się, gdzie można stacjonarnie dostać krzesła w stylu glamour? Zamarzyły mi się białe krzesła z fioletowym obiciem. Na allegro jest mnóstwo, ale jakoś tak wolę zobaczyć na żywo i dotknąć.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Krzesło w stylu glamour - gdzie kupię?

Agata meble
Top meble we wrzeszczu tam spróbuj
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Gdybyś była w Malborku, to tam na uliczce prowadzącej od stacji do zamku, jeszcze przed McDonald, jest taki sklep i bardzo ciekawe meble widziałam na samej wystawie (do środka nie zaglądałam).
Były krzesła rokoko, całe białe i całe srebrne, i inne ciekawe meble, rudne do nazwania.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

szukaj na olx i innych tego typu stronach byle oparcie było ładne, przemalować, obić na nowo i będziesz miała niepowtarzalne i takie jakie sobie wymarzysz. Ja tak bardzo często przerabiam meble nawet te ikejowskie graty da się fajnie przerobić byle wiedzieć co z czym i nie przesadzic ;-P
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

drzwi wejściowe (3 odpowiedzi)

jakie macie drzwi wejściowe do domu? Ja bardzo długo szukałam dobrych drzwi pasujących do domu...

jaki piec wybrać do domu? (98 odpowiedzi)

Witam Proszę o podpowiedź jaki piec gazowy wybrać do domu - ( bliźniak o pow. całkowitej 140m2...

Wyposażenie restauracji (66 odpowiedzi)

Przymierzamy się do otwarcia nowego lokalu - restauracji. Lokal już jest, zaplecze kuchenne ok...