Krztusiec albo wirus RSV -czy wasze dziecko miało?

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
potrzebuję z kimś porozmawiać na ten temat,moje dziecko (2 miesięczne) było w szpitalu ze wzgl na wirus RSV i prawdopodobnie zaraziło się krztuścem od pacjenta obok a moje dziecko nie było jeszcze szczepione szczepione ;-(
Jak objawia się ta choroba?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Krztusiec albo wirus RSV -czy wasze dziecko miało?

http://dziecko.onet.pl/863,5,krztusiec,artykuln.html

Re: Krztusiec albo wirus RSV -czy wasze dziecko miało?

u mojego synka zdjagnozowano krztusiec w wieku 2,5 roku, mimo że był szczepiony, równocześnie przechodził zapalenie płuc, po podaniu antybiotyku KLACID przez 3 tygodnie (ze wzgledu na zapalenie płuc) nic więcej z tym nie zrobiono, jednak ze względu na przewlekły kaszel jesteśmy pod stałą opieką poradni alergologicznej na Polankach, codziennie inhalacje z PULMICORTU i nic poza tym, to też zależy jaki wynik badań w kierunku krztuśca ;-) generalnie żyć się z tym da, tylko kaszel jest uporczywy... a teraz po 7 miesiącach inhalacji jest bardzo dobrze, kaszel sporadyczny ;-)

Inne tematy z forum

paznokcie hybrydowe (92 odpowiedzi)

hejka, czy któraś z Was ma może manicure hubrydowy?jeśli tak to napiszcie czy jestescie z tego...

Pompa ciepła (23 odpowiedzi)

Czy któraś z Was ogrzewa dom za pomocą pompy ciepła? Jeśli tak, to (jeśli można zapytać ;)),...

ciekawe książki dla 4 latka jakie czytacie? (58 odpowiedzi)

czy możecie polecić jakieś fajne tytuły książek dla 4 latka do poczytania na dobranoc. W...