"Nie włączający się telefon zaniosłem do tego serwisu w połowie grudnia 2012r. Po tygodniu dostałem odpowiedź, że naprawa będzie kosztować 90zł. Zaakceptowałem ich ofertę. Telefon odebrałem po kilku następnych dniach. Nie wiele się nim nacieszyłem bo tego samego dnia zaczął się wieszać, samoczynnie restartować. Telefon znowu zaniosłem do serwisu. Po tygodniu odebrałem "sprawną" komórkę. Po 3tygodniach, telefon znowu zaczął się samoczynnie restartować/wieszać. Oddałem telefon po raz kolejny, po kilku dniach dostałem odpowiedź, że "w telefonie zostanie przelutowana płyta główna, ale może to wiązać się z ryzykiem trwałego uszkodzenia telefonu i czy się zgadzam". Zaakceptowałem, bo już gorzej być nie mogło. Dwa dni później dostałem odpowiedź, że telefon po tej operacji się nie włącza i mam przyjechać po zwrot pieniędzy (Nie wiem ile prawdy z tym "przelutem" ale dobra... może mieli już dość tego telefonu i marnowania czasu na naprawy i dlatego dostałem zwrot...aa i jeszcze na koniec jako "gratis" pod szybką tego telefonu zostawili włos...) Podsumowując kontakt z tym serwisem: -Zmarnowany czas (3 miesiące diagnoz, testowania, nieudanych napraw, zawracania głowy itd.), -Kilkukrotna jazda z Wyścigów do Wrzeszcza, a w związku z tym wydane pieniądze na dojazd. Niestety ja ze swojej strony nie mogę polecić tego serwisu.