Krzychu P. - ocena
Miałem okazję uczęszczać na kurs prawa jazdy w szkole jazdy Mateos, po przeniesieniu się z innego ośrodka i z pełnym przekonaniem mogę polecić tę szkołę. Przede wszystkim znalazłem tutaj spokój i profesjonalne podejście do kursanta. Instruktor Maciej to osoba, która doskonale łączy profesjonalizm z poczuciem humoru, dzięki czemu każda lekcja była przyjemnością, a jednocześnie pełną wiedzy i wskazówek. Co ważne, wszystkie lekcje odbywały się bez odwołań, a instruktor zawsze był punktualny.
Szczególnie doceniam to, jak Maciej potraktował moją trudną sytuację materialną przed egzaminem przedłużył mi lekcję bez dodatkowych kosztów, co pokazuje jego empatię i chęć pomocy kursantom w potrzebie. To bardzo rzadko spotykane podejście, które zasługuje na wyróżnienie.
Jestem bardzo zadowolony z wyboru OSK Mateos i mogę ją szczerze polecić każdemu, kto szuka rzetelnej, przyjaznej i profesjonalnej nauki jazdy.
Szczególnie doceniam to, jak Maciej potraktował moją trudną sytuację materialną przed egzaminem przedłużył mi lekcję bez dodatkowych kosztów, co pokazuje jego empatię i chęć pomocy kursantom w potrzebie. To bardzo rzadko spotykane podejście, które zasługuje na wyróżnienie.
Jestem bardzo zadowolony z wyboru OSK Mateos i mogę ją szczerze polecić każdemu, kto szuka rzetelnej, przyjaznej i profesjonalnej nauki jazdy.