OSK Mateos

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Wały Piastowskie 1

Daniel - ocena (1) Super szkółka, bardzo dobre przygotowanie i cenne rady dzięki czemu egzamin... Daniel Anna Gier - ocena (1) OSK Mateos to szkoła na najwyższym poziomie. Instruktor Maciej ma wspaniałe... Anna Gier Maks - ocena (1) Polecam, super szkoła Maks
Maja - ocena (1) Najlepsi z najlepszych!!!! Nie mają konkurencji. Maciej cudowny instruktor,... Maja Karolina Reiss - ocena (1) Świetna szkoła jazdy! Pełen profesjonalizm i świetna atmosfera. Instruktor... Karolina Reiss Julia - ocena (1) świetna szkółka, polecam z całego serca Julia Ewelina - ocena (1) Najlepsza szkoła jazdy na świecie. Pierwszy raz wsiadłam za kierownicę i... Ewelina Ola - ocena (1) Bardzo polecam tę szkółkę! Pan Maciej był niesamowitym instruktorem, który... Ola Marcin - ocena (1) Po kilku godzinach spędzonych w aucie z Maćkiem zrozumiałem, że naprawdę... Marcin Kamil - ocena (1) Najlepsza szkoła jazdy, mili ludzie i super atmosfera. Kamil Karol - ocena (1) Świetna szkółka! Instruktorzy profesjonalni i cierpliwi, jazdy przebiegały w... Karol Daniel - ocena (1) Mega pozytywna atmosfera i dobre przygotowanie dydaktyczne Daniel Anna - ocena (1) Bardzo polecam, jazdy w super atmosferze i bezstresowo :) wielkie... Anna Ewa - ocena (1) Jestem dzień po zdaniu egzaminu, oczywiście za pierwszym razem, a wszystko... Ewa Daria Pekala - ocena (1) Bardzo polecam szkolke osk mateos, a szczegolnie Pana Macieja Daria Pekala Maria K - ocena (1) Na całym etapie kurs prawa jazdy przebiegał profesjonalnie, rzetelność i... Maria K Natka - ocena (1) Maciej złoty człowiek, nauczył mnie jeździć :) Profesjonalne podejście do... Natka Agata Piotrowska - ocena (1) Z całego serca polecam szkołę jazdy OSK Mateos! Świetne przygotowanie nie... Agata Piotrowska Anna Kaczmarek - ocena (1) Najlepsza szkoła jazdy pod słońcem. ️Instruktor wyrozumiały, wspierający i... Anna Kaczmarek Otylia - ocena (1) Z całego serca polecam szkółkę OSK Mateos. Miałam przyjemność uczyć się u... Otylia