OSK Mateos

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Wały Piastowskie 1

Marianna - ocena (1) Polecam szkółkę OSK Mateos!! Pan Maciej wykazał się cierpliwością i... Marianna Laura - ocena (1) Mega szkoda jazdy, nawet tak trudny przypadek jak ja wyszkolili, za pierwszym... Laura Radzio - ocena (1) Polecam z całego serca szkołę jazdy Mateos, cały przebieg szkolenia i... Radzio
Michał. R - ocena (1) Szkoła jazdy Mateos to świetny wybór. Trafiłem tu z innej szkoły załamany.... Michał. R Tati - ocena (1) Bardzo polecam szkołę jazdy OSK Mateos i dziękuję Macieju! Dla mnie to był... Tati Dominik - ocena (1) osk mateos to super szkola, kurs kat. B zdany za pierwszym razem :) Polecam... Dominik Jakub - ocena (2) Profesjonalne podejście i jasno tłumaczone zasady Jakub Karol - ocena (2) Bardzo dobry instruktor! Karol Maria - ocena (1) Bardzo polecam szkołę jazdy osk mateos. dzięki Adzie i Łukaszowi udało mi się... Maria Klaudia ;) - ocena (1) Z całego serca polecam zajęcia z Panem Maćkiem. Dzięki jego wsparciu... Klaudia ;) Ola Szewalje - ocena (1) Najlepsza szkoła jazdy na jaką mogłam trafić, super przygotowania i atmosfera... Ola Szewalje Krzychu P. - ocena (1) Miałem okazję uczęszczać na kurs prawa jazdy w szkole jazdy Mateos, po... Krzychu P. Artur - ocena (1) bardzo polecam, nie wiem czy moglbym sobie wyobrazic lepszy osk. Prawo jazdy... Artur Maja - ocena (1) Polecam z całego serca. Razem z panem Maćkiem pokonanie strachu i stresu to... Maja Marta - ocena (1) Bardzo polecam ! przemiła atmosfera i zero stresu . Instruktorka Ada mega... Marta Marta Jurewicz - ocena (1) Po pierwszych zajęciach od razu wiedziałam, że to był dobry wybór. Po... Marta Jurewicz KK - ocena (1) Profesjonalne podejście, cierpliwosc, analiza tras egzaminacyjnych,... KK Maks Kołodziejczyk - ocena (1) Świetna szkoła jazdy tłumaczy krok po kroku egzamin zdany za 1 razem Maks Kołodziejczyk Marta - ocena (1) Świetna szkółka, bardzo polecam! Dzięki Łukaszowi i Adzie zdałam egzamin... Marta Ada B - ocena (1) Polecam OSK Mateos. Dziękuję instruktorowi Maćkowi, egzamin zdany za... Ada B