dr hab. nauk med. Krzysztof Preis

Ginekolodzy USG ginekologiczne

Gdańsk, Stanisława Skarżyńskiego 3A/4

cena za spokój (5) Koszt wizyty może nie najtańszy, ale napewno warto. Pełna diagnoza i pewność... Iwona tata - opinia (1) Witam . Zona poprosiła go o wypisanie leków podtrzymujących bo sie nam... tata Gorąco POLECAM!!! (1) Pan Profesor to wpsaniały diagnosta i specjalista w swoim fachu. Polecam... KL
warto! (1) Mnie do profesora skierowała moja lekarz prowadząca ciążę. Mam wrodzoną wadę... lotus profesjonalnie (1) jendym słowem profesjonalnie, nie ma gadki szmatki tylko same kokrety,... żaneta OPINIA (1) Polecam prof. K. Preisa ponieważ jest wspaniałym lekarzem i człowiekiem, to... Kasia S Rewelacja!!! (1) Byłam z mężem i z córeczką. doktor był uprzejmy i rozwiał wszelkie stresy na... Jokerka bardzo polecam (1) Dzisiaj byłam na usg u dr. Preisa. Muszę powiedzieć, że szłam do niego z... Agnieszka Super specjalista (1) przed wizyta naczytalam się negatywnych opini o profesorze,że... Agula D świetny specjalista i bardzo kulturalny człowiek (1) Bardzo rzeczowy i konkretny, trochę typ naukowca, a do tego lekko 'wojskowe'... cyt Niutella - opinia (1) Ja byłam u profesora, bo tam gdzie się lecze mają dosyć kiepski sprzęt. Za... Niutella incredi - opinia (1) Ja u prof. Preisa byłam na usg połówkowym prywatnie, i choć może nie powala... incredi wyjątkowy człwiek i lekarz (1) 31.12.07 stwierdzono u żony ttts, jedynym miejscem , gdzie się to operuje w... Grzegorz z Wrocławia Magda - opinia (1) Bardzo w porzadku człowiek i wielki specjalista on zajmuje się naprawde... Magda dobre sprzęt (1) Myślę, że większość lekarzy pracujących na tak dobrym sprzęcie stawialiby... Ania Nigdy więcej u tgo pana (1) Ten lekarz to prawdziwy gbur! Przez całą wizytę powiedział do mnie 3 słowa!... Monia rewelacja!!! (1) Jestem bardzo zadowolona z wizyty u profesora.Jest świetnym... adria szok (1) jestem zaszokowana tak negatywnymi opiniami. Doktora poznalam 11 lat temu... ela 20-22 tydzień (1) Byliśmy oboje. Zostaliśmy miło przyjęci. Doktor dokładnie zbadał nasze... 76magg drogo ale warto (1) byłam dwa razy na usg w ciąży. Kontakt z profesorem kiepski, ale rzetelnie... werczens