Krzysztof Zalewski

Temat dostępny też na forum: Krzysztof Zalewski
Z początkiem stycznia 2017 Krzysztof Zalewski powraca do Starego Maneżu z materiałem, jaki ukaże się w połowie listopada na jego najnowszej płycie pt. "Złoto".Potrzeba matką wynalazków. Oraz - jak się okazuje - najlepszą muzą. Bo w pewnym sensie nowy album Krzysztofa Zalewskiego zrodził się z potrzeby: jak najczęstszego kontaktu z publicznością. Promując swój poprzedni album - ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

kto tam w ogóle pójdzie?

A wiem może wielbiciele wspaniałego filmu w którym K. objawił swe "talenty" czyli młodzież z nastawieniem nacjo-patriotycznym czyli kibice ;-) lechijki
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 12

płyta jest świetna

ja idę
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

i ja

ja też idę, tylko ze względu na to, że płyta jest naprawdę świetna
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

świetna?!

szybko zbadaj słuch,sylwester z 2tvp też był ok.?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Tak, świetna...

... w odróżnieniu od Ciebie nie posiadam telewizora i sama decyduję o tym co mi się podoba

podwójna wejściówka w cenie jednej

Mamy do oddania 2 os. wejściówkę w cenie jednej - 49zł
kontakt: 500322781

bilet

sprzedam jeden bilet na parter, miejsce siedzące - 667951010

Inne tematy z forum

Gdynia Design Days 2025:Rozproszenie (3 odpowiedzi)

Jesteśmy wszędzie po trochu. Łatwo nam przeoczyć fakt, że podążamy mglistą drogą, której nie...

LeŚnia (8 odpowiedzi)

A gdyby tak pod gwiaździstymi sklepieniami kościoła, pośród filarów zabytkowej przestrzeni...

Heweliusz. Tajemnica katastrofy na Bałtyku. Spotkanie autorskie z Adamem Zadwornym (3 odpowiedzi)

To była największa katastrofa morska w historii powojennej Polski: 14 stycznia 1993 roku zatonął...