Krzysztof - ocena (1) Jako osoba w średnim wieku wiem że osoby pracujące z pasją mają najlepsze... Krzysztof Norbert - ocena (1) Z biura korzystam już od 5 lat. Wszystko bezproblemowo. Polecam Norbert Rob - ocena (1) Bardzo polecam to biuro. Pełen profesjonalizm! Rob
IRENA - ocena (1) Polecam współpracę. IRENA Beata - ocena (1) Polecam. Właściwa osoba na właściwym miejscu-pasjonat z ogromną wiedzą i... Beata Piotr - ocena (1) Bardzo sprawni i rzetelni , zawsze dostaje dokładne informacje na nurtujące... Piotr Sylwia - ocena (1) Pan Rafał rzeczowo i zrozumiale wyjaśnił mi kwestie związane z założeniem... Sylwia Michał - ocena (1) Pełen profesjonalizm. Wysoki poziom merytoryczności i życzliwe podejście do... Michał Janek - opinia (2) Ekspresowa pomoc w założeniu działaności, wszystkie zagadnienia wytłumaczone... Janek Natalia - opinia (2) Polecam wszystkim usługi u Pana Rafała. Rozmowa była przeprowadzona... Natalia Justyna - opinia (1) Polecam serdecznie usługi Pana Rafała, kompleksowa pomoc i konkretne... Justyna Ada - opinia (1) Przymierzam się do założenia pierwszej działalności gospodarczej, w związku z... Ada Adrian - opinia (2) Bardzo rzetelna i profesjonalna obsługa. Biuro regularnie aktualizuje swoją... Adrian Elżbieta Lica - opinia (1) To więcej niż księgowość smart, to smart plus. Wysoka jakość usług,... Elżbieta Lica Jarek - opinia (1) Profesjonalna obsługa najlepsze biuro rachunkowe w Trójmieście bardzo polecam... Jarek Irena - opinia (1) Polecam to biuro rachunkowe, godne zaufania. Profesjonalne podejście do... Irena Sławek - opinia (1) Bardzo profesjonalne podejście do klienta, duża wiedza z zakresu prawa... Sławek Maria - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z usług biura. Ogromną zaletą jest obsługa zdalna i... Maria Marta - opinia (1) Biuro godne polecenia! Miła obsługa i profesjonalizm. Marta Karo - opinia (1) Cieszę się że teraz z taka solidną firmą współpracuje! Karo