Magda - opinia (1) Współpracuję od 6 miesięcy z panem Michałem i jestem bardzo zadowolona.... Magda Leszek - opinia (1) Jeśli cenicie Państwo swój czas i wożenie dokumentów do biura rachunkowego i... Leszek Krzysztof - opinia (1) Długo zastanawiałem się co by tu napisać ciekawego ale po lekturze... Krzysztof
Natalia - opinia (1) Współpracuję z tą firmą od ponad roku, wcześniej miałam do czynienia z... Natalia Rafał - opinia (1) Współpracujemy z Panem Michałem od lat. Rzetelny, profesjonalny, terminowy i... Rafał Bez zarzutu (1) rzeczowo, terminowo i profesjonalnie - polecam kontakt i usługi Magdalena Profesjonalna obsługa! (1) Zachęcam do współpracy z Panem Michałem w zakresie obsługi kadrowo-płacowej.... Piotr Świetna obsługa! (1) Bardzo sympatyczny, pomocny i cierpliwy księgowy. Polecam zdecydowanie! Natalia Rekomendacja (1) Pan Tarnowski świadczy swoje usługi w sposób profesjonalny. Jego działalność... M-1 Fabrika pracownia reklamy Polecam! (1) Miły i rzetelny księgowy. interduet Jak najbardziej polecam (1) Mam przyjemność współpracować z panem Michałem od 13 lat i nie mam do jego... Biuro Projektów conmar Solidna Firma :) (1) Współpraca z Panem Michałem to sama przyjemność :) cechuje go profesjonalne... Joanna Ok! (1) Szybko i konkretnie, bez straty czasu na wozenie dokumentow. Polecam! LEP_druk sp.j. Zdecydowanie polecamy (1) Jesteśmy stałym klientem od 2001 roku. Obsługa bezproblemowa, wygodna i na... Cukiernia Płończak Sp.J.