Kto byl...????

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
Czy ktoras z was czesala sie lub robila baleyage u pani Joanny Jakuszewskiej z Galerii fryzur artystycznych na Stogach??Bardzo prosze o jakies opinie bo troche sie boje czy dobrze wybralam...???
Z gory dziekuje i pozdrawiam..
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Kto byl...????

Teraz pani Asia ma "Galerię Fryzur Artystycznych" i jest mistrzynią we fryzjerstwie?

Ze trzy lata temu czesała na ślub moją koleżankę. Kok w nieśmiertelnym stylu "druga głowa", wcześniej zrobiony balejaż trafnie oceniony przez samą panią Asię: "patrz, jakie nam śliczne paski wyszły". Całe szczęście, że moja koleżanka jest tak ładna, że nawet w czapce z barana byłoby jej ślicznie i welon dużo zasłonił...

Pani Asia reklamowała się wtedy tym, że jej koki tzrymają się miesiąc... Fakt, dawała tyle lakieru, że fryzura by prztrwała wybuch atomowy.

Acha, do tego koniecznie wołała o spinki z białymi różyczkami. Na szczęście mama koleżanki je przed ceremonią wyjęła...

No to masakra!!!!Mi kazala kupic "zwykle spinki z kiosku":):)-Jestem zalamana-nie mam fryzjerki!!:(:(
Jean Louis David-odpada-po tym jak wyszlam z zoltymi wlosami..
Salon Goldwella na Morenie rowniez po tym jak pani popalila mi glowe-do dzis mam blizny:(:(
Poleccie kogos prosze!!!

o rany!!!!!! czy jest w Gdańsku dobry fryzjer???
Czarna a u Mmegi bylas??? ja juz mam metlik w glowie... kasy tez za bardzo nie mam zeby pojsc do kilku i wyprobowac, ktora najlepsza... i badz tu madra...

idź do klipsa na przymorzu super robia włosy ale drogo chociaz to taki dzień szczególny że chyba nie szkoda kaski;-)

cześć delka no ja chciałam u mmegi ale ten frzyzier który mniał mnie czesać już tam nie pracuje, teraz ona ma 2 kobitki tam ale żadna nie robi fryzur ślubnych :(

ooooo:( to mnie teraz zmartwilas Tygrysku.. nie dobrze oj nie dobrze. to gdzie bedziesz sie czesalam na slub???

Tygrysek_i_Misiu napisał(a):

> cześć delka no ja chciałam u mmegi ale ten frzyzier który mniał
> mnie czesać już tam nie pracuje, teraz ona ma 2 kobitki tam ale
> żadna nie robi fryzur ślubnych :(
>
Jakieś stare wiadomości, bo obie fryzjerki robią super fryzurki ślubne.

Czarna, ja nie znam dobrego fryzjera w Gdańsku. Znam w Sopocie takiego, co świetnie strzyże i farbuje (ale już sama dałam spokój i strzygę się w Gdańsku, gdzie raz jestem zadowolona, a raz nie bardzo) ale fryzur ślubnych nie czesze.

Dla mnie pani Asia jest, a przynajmniej była 3 lata temu, specjalistką od lakierowanych kasków (czesała jeszcze kilka osób na tę imprezę).

delka ja sprobuje jeszcze w gdańsku mam jeden fryzier u którego sie rok temu czesałam na ślub koleżanki może jeszcze pracuje to sie zapisze na próbny, bo byłam już na jednym próbnym i nie jestem do końca przekonana bo mi sie po 5 godzin popsuła fryzura :(

ooo to nieciekawie... a gdzie bylas??? jak nie chcesz pisac tu to napisz mi prosze e-maila bo ja nie mam ani czasu a tym bardziej pieniedzy zeby chodzic po fryzjerach zeby sprawdzac ich umiejetnosci. musze omijac szerokim lukiem takich fryzjerow... naprawde zalamalas mnie ta informacja, ze u Mmegi nie robia fryzur slubnych... a tej Pani Asi na Stogach tez powaznie myslala... nie wiem pojade na te Stogi chyba i sama sie przekonam...

Agatha, kto oprócz Pani Julity z Haffnera strzyże i farbuje dobrze w Sopocie? Błagam, powiedz.

Eligiusz, gdzieś na Rodzince dziewczyny dały mi do niego namiar... Zaraz zobaczę, czy jeszcze da się znaleźć...

http://forum.trojmiasto.pl/read.php?f=16&i=4060&t=3962

W tym wątku są do niego namiary. Jeszcze nawet ich nie sprawdziłam z lenistwa. Jak już nie mogę na siebie patrzeć, to dzwonię do Filipa i umawiam się "na jutro" i przynajmniej blisko mam...

Mam nadzieję, że Elek nie stracił talentu :)

P.S. Kiedyś umówiłam do niego moją przyjaciółkę - psychiatrę. Gorzko żałowałam. Próbował jej wmówić, że pomyliła terminy... Dostałam od niej cały wykład z psychopatologii. Ale fryzura ekstra była.

Dzięki. Ciekawe czy do psychopatologii też nie stracił talentu. Mam nadzieję, że nie wsadza klientek w kaftany.

Kiedyś mi zrobił fryzurę z prostą, długą grzywką jeszcze zanim pierwsze celebrytki z Warszawy takie miały... Ludzie mnie zaczepiali na ulicy pytając o fryzjera i popadłam w taki samozachwyt, że przeglądałam się we wszystkich szybach... Więc oby tylko takie ryzyko kaftana istniało...

kurcze, ciekawa jestem ja wyglądasz:)tak w ogóle:))

Skóra porosła mi łuską i mam włosy na dziąsłach.

Jestem niesamowicie odrażająca, dlatego zazdroszczę wszystkim dziewczynom i wypisuję na nie straszne rzeczy.

hihihih:))no i berecik pewnie masz udziergany
nie, ja tak poważnie pisałam, jestem ciekawa, jak typowa baba:))i nie ma tu złośliwości-poważnie

Zwyczajnie: nieduża, okrągła, ani ładna ani brzydka.

Dziewczyny, co Wy mówicie, że mmegi nie robi fryzur ślubnych, tydzień temu się zapisałam ! I Magda nie potwierdziła Waszych opini. Zadzwońcie !

no i super:))))))))))))))))))) Tysiola nawet nie wiesz jak sie ciesze z tej wiadomosci:))))

Z resztą, bez sensu byłby taki fryzjer/fryzjerka, który tylko umie ufarbować lub tylko nie wiem wysuszyć włosy ;oP Myślę, że każdy normalny umie też uczesać. Może się mylę... ale nie wierzę, by mmegi umówiła mnie na usługę,której nie ma w swoim saloniku - dziewczyny uszy do góry ;o) Będzie dobrze

Tysiola kiedy masz probna???

tysiola a jak cenowo?

Jolga dla nas to dobra wiadomosc - jest dla nas jeszcze szansa hehe

jutro ide do mmegi;)

Dzieki Agatha!!!:):)A robil ktos baleyage u Mmegi???Jak to wyglada cenowo i czy bylyscie zadowolone??
Ktos jeszcze byl na Stogach u pani Asi??

to bede czekala na wiesci!!! :) napisalam e-maila, sprawdz prosze:)

Czarna Madziulka byla ostanio u Mmegi i byla zadowolona.
http://forum.trojmiasto.pl/read.php?f=11&i=314866&t=314618

Ja mam próbną w sierpniu, na ok miesiąc przed ślubem. Cenowo : 60 zł za próbną, 80-110 za fryzurę już tą konkretną. Ale ja wziełam od razu zabieg oczyszczania, pazury,makijaż itd itd, i podobno wyjdzie mi to z rabacikiem, a przynajmniej w jednym miejscu. Mam nadzieję, że będę zadowolona ;o) i Wy również

wlasnie to jest super, ze wszystko jest w jednym miejscu, dla mnie to tez wazne. Tysiola a jesli chodzi o makijaz to widzialas moze zdjecia makijazy? i jaka cena?

tysiola jeszcze dla pewnosci ten salon jest kolo hali targowej na ul.swietojanskiej 66 tak?

delka wyślę Ci cennik na maila, bo nie wiem czy wolno ujawniać na forum, zdjęć niestety nie widziałam, swój wybór oparłam na dobrych komentarzach, a zdjęcia chętnie bym zobaczyła, jeśli coś Ci wpadnie w łapki - to się podzieliiszzz? ;o)

tak, obok jest jeszcze jeden malutki, ale mmegi ma taki ogromny szyld "beauty - expert" ;o)

Tysiola dzieki, ale ja przeciez mam ten cennik!!! juz do niego zagladam:) pozdr:)

ok. thx.tymczasem ja zmykam ide do wyrka bo jakies chorobsko mnie dopada;/ do jutra na forumkowaniu;)no i mam nadzieje miec dobre informacje dla nas delka;)

Czarna21, Tobie też wysłałam,

Witamy Forumowiczki i Forumowiczów!

Przez przypadek zobaczyliśmy ten wątek o Asi Jukuszewskiej i zupełnie się z tą opinią nie zgadzamy. Uczestniczyliśmy razem w wielu sesjach i zawsze Asia spisywała się na medal, robiła też fryzury naszym Pannom Młodym - ciekawe, oryginalne, trwałe. Fryzjerka godna polecenia –świadczy o tym też liczba Klientów w nowo otwartym zakładzie „Galerii Fryzur” na Stogach oraz zdobyty tytuł Mistrzyni Polski.

Oto kilka przykładów fryzur wykonanych przez Asię Jakuszewską. Wizaż został wykonany przez Elenę Stoszek – Wizę.
image
image
image
tu z naszym Kotkiem Roxi ;):
image
image
image

image
przez pomyłkę wstawiłam 2 razy to samo zdjęcie.

Pokazujecie tutaj fryzury inne niż kok - druga głowa, ale co się stało na weselu mojej koleżanki, to już pozostanie faktem... Czesała tam trzy osoby, ze wszystkich trzech zrobiła stare baby (którymi według metryki nie były).

Rozpuszczone loczki tej brunetki też sprawiają takie wrażenie, jakby się miały zaraz połamać...

P.S. Z pewnością całkiem nieźle radzi sobie z czesaniem Wiza - mogę zaświadczyć, poprawiała mój kask po fryzjerze :)

Agatha loczki powiewały pod wpływem mocnego wiatru z mega 2 suszarek i się nie rozpadły...

no ale przecież Aghata wie lepiej;-0))

cześć wszystkim moim zwolennikom i przeciwnikom! cieszę się że jest tyle różnych opini na mój temat. powiem jedno wszystkim paniom młodym: nie ma człowieka takiego co by wszystkim dogodził. są tacy którzy są zadowoleni i przychodzą do mnie od wielu lat. jestem 18 lat w zawodzie i z różnymi ludzmi miałam doczynienia. wygrałam mistrzostwa najważniejsze w polsce teraz sędziuje poważne zawody , uczestnicze w sesjach i pokazach.ludzie zawodowo ze mną związani czyli profesjonaliści uzdolnieni plastycznie i nie tylko nie mają zastrzeżeń. klient ma prawo wyboru u kogo się czesze w dzień najważniejszy w swoim życiu ale moim skromnym zdaniem ...nie powinien tak traktować drugiego człowieka jak na tym forum przedstawieni zostają ludzie . niektórzy naprawdę próbują zrobić coś żebyście byli zadowoleni!!!!!!!! mimo wszystko wszystkich pozdrawiam życzę pięknych fryzur , makijaży ...itp.itd.. joanna j.

Pani Asiu zawsze beda zwolennicy i przeciwnicy-tak juz jest,ze wszystkim nie da sie dogodzic..chocby nie wiem jak sie starac!!
A po to jest to forum zeby kazdy wypowiedzial swoje zdanie i wymienil sie doswiadczeniami.
Ja mam "lekki uraz" do fryzjerow po tym jak pani z Goldwella na Morenie jak juz pisalam wyzej poparzyla mi glowe i 8mcy chodzilam od lekarza do lekarza:(:( z ropiejacymi ranami:(:(
Dlatego wole sie upewnic zanim wybiore sie do jakiegokolwiek salonu-po tym co przeszlam.
Widzialam kilka pani fryzur i mi sie spodobaly dlatego sie zdecydowalam-a czy bede zadowolona-(mam nadzieje,ze tak):)-okaze sie niedlugo!!
Pozdrawiam serdecznie.

Hej dziewczyny kurcze po raz pierwszy się z wami nie zgodze!!!! ja nie raz nie dwa widziałam jak Pani Asia czesze i naprawdę robi świętne fryzurki uczesła do ślubu moją siostrę tak pięknie że powiedziałam sobie że jak bede miała własny ślub to ide koniecznie do Pani Asi. Wiece co obiecałam sobie że nie bede wklejać zdjęć mojej siostry ale z tego co tu czytam jestem już tak poddenerwowana że dziś wieczorem wkleje wam zdjęcie fryzury mojej siostry i same ocenicie. Normalnie załamuje ręce po tym co czytam tym bardziej że ja wiem że nie wszystkim się dogodzi ale pamiętajcie nie wolno aż tak obrażać ludzi bo oni naprawdę się starają :) Poza tym jeśli jesteście na próbnej fryzurze i coś wam się nie podoba to poprostu powiedźcie :) przecież to nic nie kosztuje wystarczy tylko powiedzieć :) poza tym jesteśmy tylko ludźmi i nie czytamy w myślach innych :) patrzcie też na to że nikt nie zna was i waszych upodobań :) pozdrawiam

Mi Panią Asię polecało pare osób!!!
I do cięcia i do kolorku!!!
Mam daleko na Stogi, ale podobno robi ślicznie!!!

No to super!!!Ciesze sie ze podjelam dobra decyzje-boje sie troche bo to Goldwell-a wlasnie Goldwellem mialam poparzona glowe!!
To jedyna obawa w tej chwili-ale mysle ze to nie byla wina produktu tylko fryzjerki:(:(

co do goldwella to moj fryzjer uratowalam mi wlosy odzywkami tej firmy. mialam zniszczone wlosy przez dwoch fryzjerow , suche , łamliwe i wypadały. A po serii zaaplikowanych odzywek (bodajze 4) wlosy mi znow lsnia i nie wypadaja, wiec goldwell nie zawinil na pewno a zapewne fryzjerka...ehhhh cudne zdjecia b&w, a ta sliczna blondyneczka to moja przyszla szwagierka :) ehhh az dumna z niej jestem :)

image
image

Czarna ja też mam P.Asię zamówioną! Mam nadzieję że będzie dobrze! I że będziemy zadowolone! Już nie mam czasu i przede wszystkim kaski żeby chodzić do różnych fryzjerów na próbne!

Jusia a bylas na probnej u Pani Asi?

Ja tez mam taka nadzieje!!!Chcialabym wkoncu wyjsc od fryzjera usmiechnieta i zadowolona a nie wk...ona!!!Jestem dobrej mysli.
Jusia a kiedy masz probne czesanie??

Jeszcze się nie umawiałam! Tak myśleże w połowie maja sobie zrobię, jakoś tak żeby makijaż z Honey Boney zgrać! Asia powiedziała że ona najlepiej woli próbny tydzień przed ślubikiem! Ale ja chyba będę za bardzo zestresowana i wolę teraz!

Jak dla mnie tydzien przed slubem to za pozno-zdecydowanie!!!Tez planuje na maj:):)

he he to może się na fotelach fryzjerskich spotkamy i razem będziemy się wspierać hi hi

Jestem za!!!! Ja to jestem straszna gadula i pewnie bym cie zagadala na smierc:):)

ja też lubię dużo gadać także nie będę Ci dłużna :-) musimy się jakoś zgadać! na spotkanie w fotelach hi hi

witam,polecam Ci p.Gosie z moreny salon "mini fryz" super babka i ma dobre podejście do tematu...co sądzicie na ten temat? ja czesze się u niej już 10 lat nieraz widziałam fryzury ślubne rewelacja co cieszy naj naj ma wyobraźnie:)))

spróbuj w Fabryce Fryzur w Sopocie- Pani Basia czesze cudne koki:) Nie robi paskow, ani drugich głów. Trzeba sie w miarę wczesniej zapisac bo ma bardzo dużo pracy. Fabryka Fryzur- Al. Niepodległosci 743 tel 555-30-40

we wrzeszu za jantarem na politechnicznej 12 czy 9 jest studio. tel 0583419431. ja chodze do pani karoliny.zawsze jest okey. a teraz sie tam tez czesze moja mama i siostra.pozdrawiam

W fabryce Fryzur jest dosc tanio i można zrobic od razu makijaż, robi go alicja(wizażystka, charakteryzatorka), najważniejsze nie ma kosmicznych cen( poniżej 100zl za makijaż), dojeżdża do klienta, nie pracuje na jakis tanich kosmetykach typu cienie z rossmana za 2,50 tylko na pożądnych kosmetykach. Sprobujcie w sopocie. Ja czesalam sie na sylwestra i robilam tam makijaz( trzymal sie nie naruszony przez cala noc). Sprobujcie a nie pożałujecie
:)

hej a czy pani Asia Jakuszewska może zrobic fryzurę w domu u Pani Młodej?

ja nigdy nie chodze do "miszczóf" fryzjerstwa z oszklonych salonów w centrach handlowych ... nie ufam im jakoś

mam swoją fryzjerkę, która od lat robi mi na głowie dokładnie to co chę, albo robi co sobie wymarzy, jeśli tylko mam na to ochotę. Ta fryzjerka to Pani Ewa z salony na Grobla 1 w Gdańsku. Ma mały salonik, gdzie czesze babcie w koczki, używa starych wałków, ma złe oświetlenie w saloniku, ale za to przepieknie farbuje i układa włosy

ZAWSZE jestem zadowolona. Dla mnie nie ma lepszej fryzjerki, P. Ewa nie wygląda jak te ufarbowane na fioletowo, wysolariowane z tipsami laski, co myslą, że im bardziej szałowa fryzura, tym bardziej sie klientki przyciągnie, ale jest to starsza pani, która jest mistrzem w swoim fachu, ma kolejki bo i ludzi sporo, ale warto ...

ps: to nie jest moja rodzina, hehe, wiec nie pomyślcie, że reklamuję, ot tak, po znajomości, reklamuję, bo kobieta zna się na rzeczy ...

Byłam w czerwcu na fryzurze w Galerii Fryzur Artystycznych na Stogach i nie byłam zadowolona. Czesała mnie Wiola (?). Za uczesanie włosów do ramion (bez podcinania) zapłaciłam ponad 100 zł (!!!). Musiałam mieć swoje wsuwki i pani żałowała, że nie kupiłam sobie kolorowych ozdób do włosów. Następnego dnia rano włosy szybko myłam, bo swędziała głowa.

Inne tematy z forum

stogi (16 odpowiedzi)

Stogi to wspaniała dzielnica!!!!

krawcowa (4 odpowiedzi)

Witam, czy na naszej dzielnicy jest krawcowa? sprawa dotyczy : skrócenia nogawek w spodniach typu...