Genialne sushi (1) Byłem u Wasz dopiero 4. raz (25.06 2010) Jednakż zawsze jak jestem na... Tomasz Borowicz bardzo pozytywnie (1) Wczoraj odwiedziłam sushi 77 z koleżankami. Jedzonko bardzo smaczne,... Agata Symptycznie (1) Niedzielny obiad z rodziną, wspominamy bardzo miło w restauracji sushi77 w... JacekKus
Super!! (1) Dzisiaj wraz z żoną odwiedziliśmy Sushi77,i musze przyznać ,że naprawdę było... Jacek nie wiem o co wam chodzi (2) Chodzimy z mężem do tej restauracji już od roku. jestesmy bardzo częstymi... Dorka NAPRAWDĘ WARTO (1) Miła,szybka obsługa,naprawdę potrafiąca doradzić i podzielić się wiedzą z... Judyta Co się z Wami stało? Komercja? (1) Szkoda, że 77 zmierza w stronę bardziej fastfoodu niż klasowej restauracji... Tomasz Niekoniecznie (1) Jeżeli ma się wybór, to lepiej się wybrać na sushi gdzie indziej.... Agata W. Idealnie!!!! (1) Idealnie!!! Kamil Pogorszenie jakości sushi i zastrzeżenia do świeżości (1) Jestem stałą klientką Sushi 77. Trzykrotnie nawet otrzymałam od sushimasterów... Beata Zdecydowanie polecam. (1) Zdecydowanie polecam. Magda Sushi77 (1) Restauracja godna polecenia,znakomita obsługa,potrafiąca doradzić,no i przede... Kamila Udane! (1) Co prawda ostatnio mała wpadka była ponieważ kawior był lekko nieświeży, ale... Martyna PRZEMIŁO SMACZNIE SYMPATYCZNIE (1) Jedzenie jak do tej pory niezmiennie smaczne. Obsługa sympatyczna. Nigdy nie... Iwona Doskonałe jedzenie :) (1) polecam lokal, a zwłaszcza zestawy sushi dla dwojga :) pyszne jedzonko,... Aga Godne polecenia (1) Bardzo często korzystam z usług restauracji "77" i muszę powiedzieć że zawsze... Julia Nowak polecam (1) troszkę mały lokal, lecz jakoś jedzenia nadrabia to. Wszystko podane z... Mirek Manga - opinia (1) Jestem stałą klientką 77 i uważam, że sushi jest całkiem smaczne a do tego po... Manga Cwanie / Przeciętnie / Drogo (1) Skokowe wzrosty cen, nowośc w menu - AUTOMATYCZNE NAPIWKI 10 proc rachunku -... podróżnik Super!! (1) Wybrałem sie ze znajomymi, i sushi77 nie zawiodło nas,dlaczego?bo wszystko... Krzysztof M