A obecnie???

Witam,

własnie zastanawiam się nad podpisaniem umowy z Margo, w zasadzie to nie zastanawiam, ale juz jestm zdecydowana na Jasień Park.
Czy ktos jest w stanie napisać pare zdań jak to wygląda obecnie, tzn. czy tak naprawdę "nic się nie poprawiło"? Jak się czyta co niektóre opinie to rzeczywiście można zwątpić i zrezygnować...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: A obecnie???

Ja mam mieszkanie w budynku A. cała procedura załątwiania formalmności jak najbardziej OK. Deweloper jako firma idzie na ustepstwa. Margo ma BARDZO amatorską strone internetowąz nieaktualnym idanymi. to wygląda jak początki nternetu:). Są bardzo niesłowni co do dat odbioru. Pierwotnie mial byc II kwartal, potem szumnie oglaszali ze bedzie po nawet Styczeńtego roku. Aktualnei temat wróciłna II kwartal i istnieje dże prawdopodobieństwo, że się nie wyrobią... Na pytanie keidy odpowiadają milczeniem. .. możliwe ze to niekompetencja Pani obslugującej tą inwestycje...

Pani ma totalną zlewke na klienta po podpisaniu umowy. Myśle jednak, że sama inwestycja jak najbardziej godna plecenia a Panią z obsługi nie będziesz juz widziala po odbiorze:-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Ja zdecydowałam się na H. Powiedz proszę czy podpisywałeś umowę w formie aktu notarialnego czy cywilno- prawną?
Fakt ,akt jest mocnym zabezpieczeniem, ale cena trochę przeraża...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Drodzy Państwo - Margo postawiło w końcu na nowoczesność jest nowa strona www, całkiem niezła, ale zgadzam się z tym, że są błędy i to liczne.
Odbiory mają jakiś problem z podłączeniami typu GPEC i Energa - to wyjaśnia opóźnienie tylko czemu naszym kosztem.

W biurze obsługi są dwie Panie i tylko jedna do Jasień Parku, nie mam z tą Panią problemu z obsługą bo ona nawet odbiera telefony po godz. 20.00 tak przynajmniej było w moim przypadku, mieszkanie kupiłem 8 miesięcy temu i zawsze odbiera telefon. Fakt, faktem zawsze gdzieś jedzie albo ma spotkanie - trochę cierpliwości nas jest pewnie ze 100 osób, a ona jedna. Druga Pani też zarobiona ale uprzejma, znajomy kupił mieszkanie na Kokoszkach tam było opóźnienie bardzo duże też ze względu na podłączenia:( niestety też nie otrzymywał informacji Pani nie posiadała konkretnego terminu i nie wynika to z jej niekompetencji tylko zapewne kogoś od górnie - przecież one nie wydają decyzji.
Moja żona już się wypowiadała na tym forum i też nie narzeka.
Pozdrawiam sąsiadów.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Witam,

Również czekam na mieszkanie u tego dewelopera (bud A) i bardzo chętnie poznam przyszłych sąsiadów, którzy podobnie jak i ja czekają na wydanie mieszkań (co oczywiście przeciągnie się co najmniej do lipca, skoro nie dokonali jeszcze podłączenia opec i energii). Zaznaczam, że bezpodstawnie się usprawiedliwiają, ponieważ to opóźnienie wynika z ich winy!

Fakt faktem nie ma za duzo opinni o Margo... no ale jak sie czyta te co są to można zwątpic. Ja kupiłam mieszkanie w budynku C. I wszystkie formalności w porządku. Obsługa miła. Ida na ustępstwa też co do zmiany projektu mieszkania. No ale ostatnio się trochę zawiodłam bo stawiają mi dom rodzinny po oknem....;/

Do Pani która odbierze mieszkanie w budynku A - podzielcie się informacjami jak wykończenie.

Pozdrawiam Sąsiadów
Dorota
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

do DOROTY

dom pod oknem z jednej strony to jedna sprawa, a czy widziałąś, że z drugiej mają stawiac halę meblową? Proszę o kontakt na mail jasienpark@gmail.com
pozdrawiam
przyszła sąsiadka

Na kiedy macie odbiór mieszkań ( w szczególności mam na myśli budynki A i B) - uwzględniając wybrany standard wykończenia. Czy może zostaliście oficjalnie powiadomieni o kolejnym przedłużeniu terminu odbioru?

Z góry dziękuję za odpowiedź.

przyszła sąsiadka
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

termin budynku A byl na 30 czerwca ,juz go przesniesli na koniec wrzesnia a nie jest pewne ze tego terminu dotrzymaja .pozdrawiam