ALFA

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Targ Drzewny 3/7

:) zdany egzamin za 1 !! :)))) (1) Zaczynając od początku .. Teoria - P. Krzysiu !! niesamowicie w porządku Pan... Kasia Polecam Pana Darka Bodaka Z OSK ALFA !!! (1) Jestem już szczęśliwym posiadaczem prawa jazdy i z czystym sumieniem polecam... Maciej NAJLEPSZA SZKOŁA (1) Gorąco polecam tą szkołę. Profesjonalne podejście do kursanta, miła atmosfera... Natalia
Gorąco polecam! (2) Moja przygoda z OSK Alfa zaczęła się na 3 dni przed trzecim egzaminem... Michał FANTASTYCZNY INSTRUKTOR (1) 1 marca zdałam egzamin za pierwszym razem i zgodnie z obietnicą chciałabym... Iwona Najlepsza szkoła - Polecam!!! (1) Polecam tę szkołę w 100%, szczególnie przesympatycznego p. Krystiana, który... Asia Polecam (1) Bardzo mili i profesjonalni instruktorzy, człowiek szybko pozbywa się stresu... Jarek Dorota P. - opinia (1) Zachęcam wszystkich niezdecydowanych, przyszłych kierowców do wybrania tej... Dorota P. Zdane bezbłędnie (1) Nauczyć jeździć takiego roztrzepańca jakim ja jestem to nie lada gratka.... Agata Hałas POLECAM! (1) Świetna szkoła- zdałam prawo jazdy za pierwszym razem, zaraz po... Anka Gorąco polecam!!! (1) Z czystym sumieniem gorąco polecam tą szkołę. Profesjonalne podejście do... Anka Polecam (1) Pełen profesjonalizm i zaangażowanie. Bezstresowa nauka z p.Michałem i... Sylwia Bardzo polecam (1) Nauka jazdy minęła szybko, ale była bardzo pomocna w zdaniu egzaminu.... Justyna Kozłowska W końcu zdałem (1) Dziękuje serdecznie Panom Krystianowi oraz Michałowi. Pierwszemu za te... lukasz godny polecenia (1) Nauka jazdy z p. Krystianem to czysta przyjemność, indywidualne podejście do... Ewelinak Polecam!! (1) Bardzo profesjonalne podejście do kandydata na kierowcę.Bardzo dobrze wydane... Ka Iw Polecam!!! (1) Po kolejnym niezdanym egzaminie, na lekcje doszkalające trafiłam do Alfy.... Ewa POLECAM (1) Gorąco polecam! Według mnie najlepszym instruktorem na świecie bez którego... Sylwia POLECAM (1) Gdy w końcu dojrzałam do decyzji, że chcęmieć prawko, trafiłam do OSK ALFA.... Anna B Świetna szkoła! (1) Po wielu wahaniach zdecydowałam się zrobić prawko na studiach i nie żałuję... Monika