AUTOCENTRUM AAA AUTO Gdańsk

Giełdy i komisy

Gdańsk, al. Grunwaldzka 256

Krzysztof - ocena (1) polecam gorąco ! Krzysztof Jacek - ocena (1) ja też jestem zadowolony z samochodu Jacek Milena - ocena (1) polecam :) szybka sprzedaż samochodu Milena
Agnieszka - ocena (1) Auto kupione jakiś czas temu, jeździ, nic sie nie psuje, także pełne zadowolenie Agnieszka Dominik - ocena (1) bardzo duży wybór samochodów Dominik Kamil - ocena (1) Profesjonalna obsługa i doradztwo. Zakup Peugeot 308 sw Kamil M. Cebula - ocena (1) w pełni zasłużone 6 gwiazdek :) M. Cebula Sławek - ocena (1) polecam serdecznie Sławek Dominik - ocena (1) spoko, bardzo fajny komis, duży wybór aut, możliwość negocjowania ceny i... Dominik Emilia - ocena (1) AAA Auto Gdańsk - dziękuję Panu Romanowi za profesjonalne podejście do... Emilia Mirek P - ocena (1) obsługa na najwyższym poziomie. obsługiwał nas bardzo miły pan Mirek P Tomasz - ocena (1) Polecam handlowca pana Maćka P. Pełen profesjonalizm Tomasz Katarzyna - ocena (1) Jestem zadowolona z zakupu samochodu. Obsługa bardzo profesjonalna, na poziomie. Katarzyna Dominik - ocena (1) bardzo korzystna oferta, leasing na dobrych warunkach, miła obsługa Dominik P. Dumiel - ocena (1) ja tak samo polecam P. Dumiel Patrycja - ocena (1) Polecam! Fachowa obsługa klienta, szczegółowy opis aut. Doradca perfect.... Patrycja Andrzej - ocena (1) Polecam Pana Romana. Pomógł mi, doradził jaki samochód wybrać! Uczciwie mówił... Andrzej Kuba - ocena (1) bardzo dobry sprawdzony komis. jestem jak najbardziej zadowolony Kuba Norbert - ocena (1) wszystko w jak najlepszym porządku, śmiało można kupować u nich samochody Norbert Patryk N - ocena (1) Polecam serdecznie :) Patryk N