AUTOCENTRUM AAA AUTO Gdańsk

Giełdy i komisy

Gdańsk, al. Grunwaldzka 256

Małgorzata - ocena (1) Polecam wszystkim ten salon, przemiła i profesjonalna obsługa. Ogromny wybór... Małgorzata A.M. - ocena (1) super, nie mamy żadnych zastrzeżeń A.M. A. Królikowski - ocena (1) super, jako skuo płacą naprawdę uczciwie A. Królikowski
K. S. - ocena (1) solidna firma, polecam K. S. A. Mikos - ocena (1) My też polecamy. jesteśmy jak na razie bardzo zadowoleni A. Mikos D. Sawczuk - ocena (1) jak chcecie kupić dobre sprawdzone auto to warto rozglądnąć się w AAA D. Sawczuk Zuza - ocena (1) Polecam serdecznie !!!! Zuza Karolka - ocena (1) śmiało można im zaufać, polecam Karolka D. Pawlik - ocena (1) uczciwy sprzedawca, polecam D. Pawlik Z. Jakubiak - ocena (1) auto w świetnym stanie i w rozsądnej cenie Z. Jakubiak Martyna - ocena (1) Polecam serdecznie !!!! Martyna Karol - ocena (1) Jak dla mnie najlepszy i sprawdzony już od wielu lat komis. Polecam Karol S.S. - ocena (1) ja również mogę polecić, bardzo fachowa, profesjonalna obsługa S.S. Ewa Brzezińska-Cielepa - ocena (1) Chciałam serdecznie podziękować za miłą obsługę w salonie Waszej firmy... Ewa Brzezińska-Cielepa Kina - ocena (1) świetna oferta, kupiliśmy z mężem auto na zasadzie wymiany, super sprawa Kina Agnieszka - ocena (1) Polecamy Panią Julię z obsługi klienta oraz Panią Dorotę z działu finansowego... Agnieszka Cezary - ocena (1) 100% zadowolenia z kupna auta :) Cezary D. Grucha - ocena (1) długo się zastanawiałem czy kupować u nich auto ale ostatecznie się... D. Grucha D.S. - ocena (1) jasne że polecam D.S. Ignacy - ocena (1) obsługa na najwyższym poziomie Ignacy