AUTOCENTRUM AAA AUTO Gdańsk

Giełdy i komisy

Gdańsk, al. Grunwaldzka 256

Ignacy - ocena (1) podobnie jak inni ja też kupiłem samochód w AAA. Jeżdżę nim już ponad pół... Ignacy Darek - ocena (1) pewnie że polecam Darek Miron - ocena (1) super, bardzo duży wybór samochodów. Miron
M. Tarka - ocena (1) wszystko ok, można śmiało kupić u nich auto M. Tarka Alek - ocena (1) polecam, podobnie jak inni, my też kupiliśmy auto w AAA. Spisuje się bardzo... Alek Sonia i Ludwik - ocena (1) Jesteśmy z mężem bardzo zadowoleni kupiliśmy auto w Auto centrum w Gdańsku... Sonia i Ludwik zbigniew - ocena (1) A ja mam problem niedawno kupilem samochod i juz mam problem z silnikiem... zbigniew Hanna - ocena (1) Polecam p.Macjeja P. - super obsluga Hanna Tomasz G. - ocena (1) Polecam pana Macieja P. Fachowa pomoc Tomasz G. D. Stachura - ocena (1) jak na skup to płacą naprawdę uczciwie D. Stachura D. Masło - ocena (1) jestem bardzo zadowolona. nareszcie kupiliśmy z mężem pięknego dużego SUVA :)... D. Masło Damian - ocena (1) sprawdzony i zdecydowanie mój ulubiony komis :) Damian Miłosz - ocena (1) jestem bardzo zadowolony, śmiało polecam Miłosz Seba - opinia (1) solidny, uczciwy komis, polecam Seba Adrian - opinia (1) polecam serdecznie. bardzo fajny oddział Adrian Julia - opinia (1) jestem zadowolona, kupiłam dwa tygodnie temu Opla Mokke Julia Daniel - opinia (1) wszystko ok, zdecydowanie mogę polecić Daniel D. Idus - opinia (1) jak ktoś szuka dobrego komisu to moim zdaniem AAA mogę polecić. Z tego... D. Idus Monika Lorenz - opinia (1) Pani Dorota i pan Kamil super kompetentni Monika Lorenz H. Piasek - opinia (1) warto, ja jestem zadowolony H. Piasek