AUTOCENTRUM AAA AUTO Gdańsk

Giełdy i komisy

Gdańsk, al. Grunwaldzka 256

Dominik - opinia (1) wszystko ok, mogę polecić Dominik Bartek - opinia (1) polecam. kupiliśmy u nich auto dwa miesiące temu Bartek W.Duś - opinia (1) ode mnie 6 gwiazdek :) obsługa bardzo miła i pomocna W.Duś
Adrian - opinia (1) Dziękuję raz jeszcze za udaną sprzedaż i zakup BMW X6 , spędziliśmy prawie... Adrian Sara - opinia (1) bardzo dobry sprawdzony komis Sara Szymon - opinia (1) polecam serdecznie Szymon Janek - opinia (1) u mnie też w porządku, samochód udany, kupiony w dobrej cenie Janek Bartek Hajduk - opinia (1) podobnie jak inni, ja też jestem zadowolony z zakupu auta w AAA Bartek Hajduk klaudiaholysz - opinia (1) wszystko zgodne z ofertą, auto kupione w bardzo dobrym stanie klaudiaholysz B.P. - opinia (1) wszystko ok, szybka transakcja, samochód bardzo udany, super stan, niewielki... B.P. Maja - opinia (1) jestem bardzo zadowolona. Kupiłam u nich miesiąc temu Hondę Civic Maja Emi... - opinia (1) obsługa miła, duży wybór samochodów. Polecam Emi... Citroen C3 Picasso - opinia (1) Obsługa w salonie klienta bardzo szybka i sprawna . Bardzo komunikatywny... Citroen C3 Picasso Natalia - opinia (1) Bardzo miła obsługa, Pan Kamil przemiły i serdeczny. Polecam serdecznie. Natalia Kupujący - opinia (1) Polecam .Bardzo miła i fachowa atmosfera .. Kupujący J.Majka - opinia (1) polecam, kupiłem auto na zasadzie wymiany, super rozwiązanie J.Majka Darek Milik - opinia (1) jak szukacie dobrego i sprawdzonego komisu to tylko AAA. jechałem do nich... Darek Milik Robert D - opinia (1) obsługa i podejście do Klienta na najwyższym poziomie, duży wybór samochodów,... Robert D Zygmunt - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony z obsługi klienta - skupu samochodów. Bardzo... Zygmunt Michał - opinia (1) nie wiem jak inni ale ja jestem zadowolony. kupiłem u nich auto w leasing Michał