AUTOCENTRUM AAA AUTO Gdańsk

Giełdy i komisy

Gdańsk, al. Grunwaldzka 256

Sylwuś - opinia (1) polecam, krótko i na temat. Kupiłam auto i jestem bardzo zadowolona Sylwuś Witold - opinia (1) Miła obsługa szczególnie podziękowania dla P. A. Zamojcin. Dziękuję. Witold Sara - opinia (1) jestem zadowolona, mam Audi A6 kupioną ponad miesiąc temu i nie narzekam,... Sara
Matti - opinia (1) Ta firma to totalne nieporozumienie. Jeżeli ktoś chce sprzedać im auto to... Matti Luzik - opinia (1) ja tez polecam. nie mam żadnych zastrzeżeń Luzik Marta - opinia (1) według mnie spoko obsługa i podejście do klienta, wszystko dokładnie... Marta Mikołaj - opinia (1) Firma jest bardzo nierzetelna. Infolinia nie udziela pełnych informacji o... Mikołaj werka - opinia (1) bardzo solidna firma, obsługa na najwyższym poziomie werka M. Ciak - opinia (1) zdecydowanie daję 5 gwiazdek :) M. Ciak Cytrynka - opinia (1) Jak najbardziej mogę polecić, komis sprawdzony, wart uwagi Cytrynka Weronika B - opinia (1) polecam, bardzo fajny oddział !! Weronika B Kornelia - opinia (1) samochód w super stanie, obsługa bardzo życzliwa i kulturalna Kornelia Teresa Kresno - opinia (1) Nie mogę powiedzieć nic złego o AAA Auto. Ich samochody są w doskonałym... Teresa Kresno Darek - opinia (1) u mnie wszystko ok, transakcja szybka, bezproblemowa, auto kupione w super... Darek Andrzej N.D.Mazowiecki - opinia (1) Gdyby były gwiazdki na minusie zaznaczyłbym wszystkie. Oddział Gdańsk, do... Andrzej N.D.Mazowiecki Kupiec - opinia (1) Na sprzedaż i zakup auta spędziłem ponad 8 godzin i na dodatek nie otrzymalem... Kupiec Daria - opinia (1) polecam, bardzo fajny komis, duży wybór samochodów Daria Zadowolony - opinia (1) uczciwa wycena samochodu, transakcja w bardzo miłej atmosferze Zadowolony Kamil - opinia (1) polecam polecam polecam !!!!!!! Kamil a.mazur - opinia (1) obsługa ok, duży wybór samochodów, ceny w miarę rozsądne a.mazur