AUTOCENTRUM AAA AUTO Gdańsk

Giełdy i komisy

Gdańsk, al. Grunwaldzka 256

Kupujący - opinia (1) Polecam .Bardzo miła i fachowa atmosfera .. Kupujący J.Majka - opinia (1) polecam, kupiłem auto na zasadzie wymiany, super rozwiązanie J.Majka Darek Milik - opinia (1) jak szukacie dobrego i sprawdzonego komisu to tylko AAA. jechałem do nich... Darek Milik
Robert D - opinia (1) obsługa i podejście do Klienta na najwyższym poziomie, duży wybór samochodów,... Robert D Zygmunt - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony z obsługi klienta - skupu samochodów. Bardzo... Zygmunt Michał - opinia (1) nie wiem jak inni ale ja jestem zadowolony. kupiłem u nich auto w leasing Michał Sylwuś - opinia (1) polecam, krótko i na temat. Kupiłam auto i jestem bardzo zadowolona Sylwuś Witold - opinia (1) Miła obsługa szczególnie podziękowania dla P. A. Zamojcin. Dziękuję. Witold Sara - opinia (1) jestem zadowolona, mam Audi A6 kupioną ponad miesiąc temu i nie narzekam,... Sara Matti - opinia (1) Ta firma to totalne nieporozumienie. Jeżeli ktoś chce sprzedać im auto to... Matti Luzik - opinia (1) ja tez polecam. nie mam żadnych zastrzeżeń Luzik Marta - opinia (1) według mnie spoko obsługa i podejście do klienta, wszystko dokładnie... Marta Mikołaj - opinia (1) Firma jest bardzo nierzetelna. Infolinia nie udziela pełnych informacji o... Mikołaj werka - opinia (1) bardzo solidna firma, obsługa na najwyższym poziomie werka M. Ciak - opinia (1) zdecydowanie daję 5 gwiazdek :) M. Ciak Cytrynka - opinia (1) Jak najbardziej mogę polecić, komis sprawdzony, wart uwagi Cytrynka Weronika B - opinia (1) polecam, bardzo fajny oddział !! Weronika B Kornelia - opinia (1) samochód w super stanie, obsługa bardzo życzliwa i kulturalna Kornelia Teresa Kresno - opinia (1) Nie mogę powiedzieć nic złego o AAA Auto. Ich samochody są w doskonałym... Teresa Kresno Darek - opinia (1) u mnie wszystko ok, transakcja szybka, bezproblemowa, auto kupione w super... Darek