AUTOCENTRUM AAA AUTO Gdańsk

Giełdy i komisy

Gdańsk, al. Grunwaldzka 256

Arek - opinia (1) dołączam do grona zadowolonych klientów AAA Arek Adam - opinia (1) nie narzekam :) auto udane, jeździ mi się nim bardzo fajnie Adam Marko - opinia (1) nie mam co do nich żadnych zastrzeżeń, polecam Marko
Alina - opinia (1) zakup auta udany bardzo jestem zadowolona. Cena spoko, wszystko sprawnie dziala Alina Mirek - opinia (1) polecam. kompetentna obsługa i super podejście do klientów Mirek banan :D - opinia (1) miła obsługa, bardzo szczegółowo przedstawili stan techniczny samochodu,... banan :D Dominik - opinia (1) jesteśmy zadowoleni, polecamy !!! Dominik B. Guzy - opinia (1) kupiliśmy z żoną Forda Mondeo, auto jest piękne, super się prezentuje a... B. Guzy MMM - opinia (1) ja też daję w pełni zasłużone 5 gwiazdek MMM a.m. - opinia (1) jasne że polecam, już dawno nie spotkałem tak miłej i życzliwej obsługi w... a.m. Patryk - opinia (1) Po prostu żenada, zostałem umówiony przez infolinię na 17:30 na wycenę auta,... Patryk Z.K. - opinia (1) sprzedaliśmy auto w niecałą godzinę, pieniądze bardzo rozsądne także nie... Z.K. Asia - opinia (1) Świetna obsługa. Pan Jakub wykazał się ogromną cierpliwością i kompetencją,... Asia Sara M - opinia (1) Ja też polecam :) Mam piękną nową Toyotę hybrydową Sara M Klaudia - opinia (1) spoko, nie narzekam :D auto kupione w super stanie spisuje się bardzo dobrze Klaudia simon - opinia (1) kompetentna i fachowa obsługa. nie narzekam. Miesiąc temu sprzedałem u nich... simon Michał - opinia (1) polecam!!! sprawdzony komis, kupiliśmy u nich już dwa samochody Michał P.W. - opinia (1) ode mnie 5 gwiazdek za bardzo duży wybór samochodów, fachową obsługę i... P.W. Daniel P - opinia (1) Nie spodziewałem się że znajdę w tym komisie takie perełki :) Ja kupiłem... Daniel P Kasia Smalec - opinia (1) Bardzo dobry salon z samochodami. Dobre ceny i duzy wybor. Ja polecam Kasia Smalec