AUTOCENTRUM AAA AUTO Gdańsk

Giełdy i komisy

Gdańsk, al. Grunwaldzka 256

Adam - opinia (1) zasłużona polecajka ode mnie :) Adam Miłosz - opinia (1) też polecam, pojechałem po samochód z moim znajomym mechanikiem i dał mi... Miłosz Madzix - opinia (1) Mam bardzo dobre doświadczenia z tą firmą :) Już drugi udany zakup samochodu... Madzix
Elżbieta - opinia (1) Szukałam dobrego , sprawnego samochodu w przystepnej cenie. W AAA Auto wybór... Elżbieta Weronika - opinia (1) szeroka oferta finansowania samochodów, dużo możliwości, polecam Weronika J21 - opinia (1) jest ok, nie narzekam bo auto sprawdzone, super mi się nim jeździ J21 Mmm - opinia (1) możliwość finansowania samochodów na bardzo korzystnych warunkach, bardzo... Mmm Wojtek - opinia (1) polecam :D kupiłem Insignie, samochód bardzo udany Wojtek Jacek - opinia (1) obsługa na najwyższym poziomie, przynajmniej takie jest moje zdanie Jacek daniel - opinia (1) finansowanie na bardzo dobrych warunkach, polecam daniel gall anonim - opinia (1) wszystko ok, dobry komis, polecam serdecznie !!!! gall anonim Wiktor - opinia (1) co prawda mają negatywne opinie ale ja jednak zaryzykowałem i kupiłem u nich... Wiktor Szymon - opinia (1) w porządku, fachowa obsługa, komis wart polecenia Szymon Nolan - opinia (1) Nie mam żadnych zastrzeżeń do tego miejsca. Kupiliśmy świetne auto w super... Nolan Cott - opinia (1) Auto kupilismy niedawno. Jestem pod wrażeniem profesjonalnej i milej obslugi. Cott Nina - opinia (1) Zalezało mi na dość szybkiej sprzedaży auta, z dealereem AAA Auto wszystko... Nina Aleksander - opinia (1) Jesli o mnie chodzi, to jestem zadowolony. Zakupilem samochód w bardzo dobrym... Aleksander Wojciech - opinia (1) Nie polecam. Nigdy w życiu tak nie zmarnowałem czasu i to nie mało. Bardziej... Wojciech Mariola - opinia (1) W sobotę wieczorem wybrałam volvo s60 już w domu po raptownej zmianie... Mariola Piotr - opinia (1) Polecam aaa auto gdańsk. Nie znam lepiej zorganizowanej firmy w pobliżu.... Piotr