AUTOCENTRUM AAA AUTO Gdańsk

Giełdy i komisy

Gdańsk, al. Grunwaldzka 256

D.W. - opinia (1) ok, komis wart uwagi, samochodów bardzo dużo do wyboru, obsługa też bardzo... D.W. klient x - opinia (1) bardzo fajny oddział, duży wybór samochodów klient x Ania - opinia (1) Polecam, fachowa obsługa klienta Ania
nie żałuję - opinia (1) sądzę że można im zaufać, w moim przypadku auto wycenili bardzo uczciwie,... nie żałuję Dawid - opinia (1) polecam, miesiąc temu sprzedałem u nich swoje auto Dawid Seba - opinia (1) Autka szukałem dla żony, udało sie kupić napraede fajny model , dobry... Seba Mirek H - opinia (1) polecam!! komis wart uwagi, obsługa też w porządku Mirek H Arko - opinia (1) bardzo duży wybór samochodów, już dawno nie byłem w tak fajnym komisie z tak... Arko Sabina - opinia (1) polecam, jesteśmy bardzo zadowoleni Sabina Karol - opinia (1) Duży wybór samochodów. dobre podejście do klienta. Zakup oceniam zdecydowanie... Karol Kornelia - opinia (1) super, jestem zadowolona z Toyoty Aygo :) Kornelia T_111 - opinia (1) polecam serdecznie !!! nie mam żadnych uwag T_111 XXX - opinia (1) dwa auta kupione w AAA. Obydwa w 100% udane :) jesteśmy bardzo zadowoleni XXX Adam - opinia (1) super, jak na skup to bardzo dobrze płacą Adam GGG - opinia (1) nie mam żadnych zastrzeżeń, jak dla mnie wszystko ok, komis wart uwagi, można... GGG Mateusz B - opinia (1) ja też polecam, szybkie ale dokładne oględziny samochodu i uczciwa wycena Mateusz B ADAM - opinia (1) polecam serdecznie, kupiliśmy nowe volvo i jesteśmy bardzo zadowoleni.... ADAM Marcel - opinia (1) polecam, komis sprawdzony, profesjonalna obsługa Marcel Aleksander Kat - opinia (1) Polecam, profesjonalne usługi na wysokim poziomie. Super podejście do klienta... Aleksander Kat misia - opinia (1) kupiłam samochód w bardzo dobrej cenie i w super stanie misia