AUTOCENTRUM AAA AUTO Gdańsk

Giełdy i komisy

Gdańsk, al. Grunwaldzka 256

Darek Sumara - ocena (1) naprawdę spoko, obsługa fachowa, doradzają, pomagają, super :) Darek Sumara D. Sikora - ocena (1) bardzo dobry komis, skorzystałem z oferty finansowania samochodu D. Sikora Patryk D - ocena (1) Kupiłem Passata B8. auto w super stanie Patryk D
Hubert Cieślak - ocena (1) wszystko super, daję najwyższą ocenę Hubert Cieślak M.L. - ocena (1) podobnie jak inni ja też daję 6 gwiazdek. Komis wart uwagi. Bardzo fachowa... M.L. Sylwia - ocena (1) jest ok, jak na skup płacą całkiem uczciwie Sylwia D. Baryła - ocena (1) Polecam serdecznie !!! D. Baryła M. Wilk - ocena (1) auto spisuje się bardzo dobrze, polecam serdecznie M. Wilk Krzysztof - ocena (1) Zakupiliśmy 1 marca 2024 auto w Gdańsku. Jesteśmy zadowoleni z obsługi... Krzysztof Oliwia - ocena (1) Sprawdzony, najlepszy komis Oliwia K. Urbaniak - ocena (1) nie narzekam, samochód w bardzo dobrym stanie K. Urbaniak Wiki - ocena (1) jestem zadowolona, samochód kupiony tydzień temu, super stan, niewielki... Wiki Invisible Man - ocena (1) La dramat! Dramatyczna obsługa a raczej jej brak. Godzina czekania, chociaż... Invisible Man Natalia - ocena (1) szybka transakcja, bardzo miła obsługa :) Natalia K. Dzik - ocena (1) bardzo dobry i sprawdzony komis, polecam K. Dzik Kacper - ocena (1) jestem bardzo zadowolony z zakupu auta w aaa. miła obsługa, szybka transakcja Kacper Łukasz - ocena (1) Dzień dobry byłem wczoraj u was w salonie powiem tak podjechałem wszedłem na... Łukasz Kamil - ocena (1) polecam !!!! Auto bardzo udane Kamil Dariusz - ocena (1) auto na chwilę obecną po ponad pół roku spisuje się bardzo dobrze Dariusz Janek - ocena (1) nie narzekam bo za Opla zapłacili mi całkiem dobrze Janek