AUTOCENTRUM AAA AUTO Gdańsk

Giełdy i komisy

Gdańsk, al. Grunwaldzka 256

D.S. - ocena (1) jasne że polecam D.S. Ignacy - ocena (1) obsługa na najwyższym poziomie Ignacy xxx - ocena (1) leasing na korzystnych warunkach polecam xxx
R. Mika - ocena (1) jestem zadowolona ze sprzedaży auta w AAA R. Mika Barbara Skoczylas - ocena (1) Polecam ten salon, profesjonalna obsługa. Bardzo pomocna była Pani Julia. Barbara Skoczylas M. Kaleta - ocena (1) jest ok, udało mi się kupić super auto w rozsądnej cenie. w innych komisach... M. Kaleta Maja - ocena (1) ostatecznie wybrałam Citroena C3. Auto bardzo udane, polecam Maja Wojtek Szczygieł - ocena (1) tak jak inni, ja też daję najwyższą ocenę. bardzo duży wybór aut Wojtek Szczygieł K. Szumowicz - ocena (1) jest ok, zapłacili rozsądną cenę za auto K. Szumowicz Marcin - ocena (1) miła obsługa, duży wybór samochodów Marcin Wiktor - ocena (1) sprzedałem auto w 40 minut, bardzo rozsądna cena, miła obsługa Wiktor K. Dzikomska - ocena (1) Polecam. Dwa samochody kupione w AAA K. Dzikomska Sebi - ocena (1) finansowanie samochodu na bardzo korzystnych warunkach, polecam Sebi Tymon - ocena (1) polecam serdecznie Tymon Darek Sumara - ocena (1) naprawdę spoko, obsługa fachowa, doradzają, pomagają, super :) Darek Sumara D. Sikora - ocena (1) bardzo dobry komis, skorzystałem z oferty finansowania samochodu D. Sikora Patryk D - ocena (1) Kupiłem Passata B8. auto w super stanie Patryk D Hubert Cieślak - ocena (1) wszystko super, daję najwyższą ocenę Hubert Cieślak M.L. - ocena (1) podobnie jak inni ja też daję 6 gwiazdek. Komis wart uwagi. Bardzo fachowa... M.L. Sylwia - ocena (1) jest ok, jak na skup płacą całkiem uczciwie Sylwia