Achtung, Achtung - wasz Miś wita was w Danzing

No, to jest osiągnięcie gdańskiej demokracji, osiągnięcie na jej miarę, na miarę Misia gdańskiego.

Wojciech Cejrowski chciał tradycyjnie wziąć udział w Jarmarku Dominikańskiem złożył stospwne podanie, ale mu odmówiono. Tym niemniej zajał stonowisko przy Kaplcy Królewskiej, ale urzędnik miejski kazału mu się stamtąd wynosić. Cejrowski grzecznie wykonał polecenie ratusza i przeniosł się na schody Kaplicy do miasta nieprzynależące. O ile sobie przypominam to za komuny takich numerów nie było.

Ale w koło jest wesoło, cieszmy się bo zbliża się pierwszy września. Uroczystośc mógłby uświetnić zespół "Big Cyc" ze słynącym z wyrafinowanego dowcipu Krzysztofem Skibą na czele.

Jakiś czas temu pisałem jak gdańscy wyborcy zrobili z siebie durniów, i to z paru względów.
Potem po jakimś czasie pisałem o tym jak się pochwalili tym, że wyszli na durniów, ogłaszając to wydarzenie publicznie na plakatach.
No, a teraz nadszedł czas płacenia za durnotę. Wybór gdańszczan pokazał swoje kompetencje w skali lokalnej jak i krajowej.i teraz każdy z rzeczonych wyborcówa powinien przykleić sobie na czole naklejkę z rozmaitymi hasłami wyrażającymi ten wybór.

"Złe słowo Polaka przyczyną II WŚ"
"Nie oddamy Polakom Westerplatte"
"Pierwsza wizyta wycieczkowca "Schleswig-Holstein" w Danzig"
"SS-mani z wizytą przyjaźni na Poczcie Polskiej w Danzig"
"I Marsz Maryjocipek w Gdańsku"

Genialne osiągnięcia, nieprawda ?

Obawiam się, że miejsca na czole by nie wystarczyło, trzeba by okleić cały samochód. Ciekawe jakimi jeszcze nowymi hasłami uraczy nas to towarzystwo. Wtedy będzie można okleić cały tramwaj w barwach Danzig.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4

Boże, jak ja was wszystkich nienawidzę. Żyjecie sobie normalnie, wyjeżdżacie, kupujecie, wychodzicie.
A ja co? Mam już ponad 80 lat, zostało mi tak niewiele i jedyne co mogę to pitolić na forum.
To wasza wina wy zdradzieckie mordy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tak bardzo bym chciał to wszystko powiedzieć chociaż jednemu z was prosto w oczy. To byłoby spełnienie moich starczych marzeń.
Obiecajcie mi proszę, że nie dostanę w mordę to spotkamy się i wszystko wam to powiem.

Umowa stoi?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

@cieciu stoczniowy:

Idź śmierdzieć gdzieś indziej i nie podszywaj się pod Zetjota.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

Sadylowaty wapniak z domu starcow po raz kolejny pokazal klase.
Ps. Jak tam bmw z lat 90tych? Jezdzi czy juz zezlomowane?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

O śmierdzeniu napisał stary alkoholik, który rzyga i sr* pod siebie po pijaku, o czym opowiadała tu jego lady iza swego czasu.
Nizina społeczna.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum

Czy złodziej złapany za rękę przestaje być złodziejem ? (13 odpowiedzi)

Tow. Nawrocki z partii putinowskiej zadeklarował oddanie mieszkania, które przejął od Pana...

Jak uczucia po wynikach wyborów? (10 odpowiedzi)

Moim zdaniem obaj kandydaci dalecy od ideału. Tragedią jest to, że wybór jest pomiędzy złem a...

Czy Donald Tusk to faszysta? (71 odpowiedzi)

Witam szanownych forumowiczów, rozważam kto jest kto na scenie politycznej. Zaczynam się...