Chciałabym ostrzec tych, którzy planują wycieczkę szkolną w nowym roku szkolnym aby szerokim łukiem omijać biuro Time Tour. Jest mnóstwo biur na rynku. To był mój ogromny błąd, ale nie mogę mieć do siebie pretensji ponieważ opinię o TimeTour były bardzo pochlebne. Skąd miałabym mieć wiedzę, że może być inaczej. Dlatego piszę tę wiadomość aby przestrzec moje koleżanki i kolegów nauczycieli. Postaram się podać tylko fakty aby nie być posądzoną przez właściciela firmy o chęć działania na szkodę.
1. Pilot Pan w starszym wieku nie potrafił porozumieć się z obsługą hotelu w Budapeszcie w celu zakwaterowania grupy.
2. Pilot posługiwał się mapami papierowymi nieaktualnymi w większości. Z tego powodu poruszając się po Budapeszcie i Wiedniu prosił o pomoc uczniów, uczestników wycieczki.
3. Nie potrafił ogarnąć zakupu biletów na metro, przez co dotarliśmy do Schönbrunn tylko na 45minut (programie zapisany był kilkugodzinny pobyt w pięknym ogrodzie cesarskim)
4. Pan Jacek zapewniał mnie, że standart pokoi, które wynajmuje dla grup jest wysoki mimo, że to hostel. Tymczasem jeden pokój był bez oświetlenia, inny był brudny itd. Uwag jest więcej ale kończy się limit znaków do tego posta.