Pani Mecenas Agnieszka Plejewska na przestrzeni 5 lat reprezentowała mnie w trzech sprawach cywilnych rodzinnych i z czystym sumieniem mogę polecić usługi jej kancelarii każdemu, kto potrzebuje wsparcia w tego typu sprawach. Pani Mecenas posiada ogromną wiedzę, którą potrafi w przystępny sposób przekazać klientowi oraz wykorzystać w praktyce na sali sądowej. Profesjonalizm, rzetelność oraz zaangażowanie to tylko niektóre cechy, którymi charakteryzuje się Pani Mecenas - przede wszystkim jednak jest bardzo ciepłą i otwartą osobą, dzięki której wizyty w kancelarii przebiegają w przyjaznej atmosferze sprzyjającej sprawnemu przygotowaniu do sprawy sądowej. Mimo, iż sprawy z którymi trafiałam do Kancelarii były sprawami skomplikowanymi, to Pani Mecenas w każdym przypadku zapewniła zadowalający mnie wyrok w sądach I i II instancji.
Współpraca z Panią Mecenas Agnieszką Plejewską udowodniła mi, że adwokat to osoba, której celem jest pomoc zwykłemu człowiekowi w sprawach, z którymi sam nie jest w stanie sobie poradzić. Z całego serca polecam Kancelarię Adwokacką Agnieszki Plejewskiej i jestem pewna, że sama w razie potrzeby wrócę do Pani Mecenas o poradę.