WIELKIE DZIĘKI (1) Jack żyje , jest w świetnej formie , tak trzymać Panowie . Dziękuję za Wasz... Agnieszka jak najbardziej profesjonalnie ! (1) mój psiak postrzelony przez jakiegoś wariata ! ze śrutu , byłam w mojej... KASIA NIE POLECAM !!! (1) Nie bylo miesiąca bez wizyty u nich. Mój pies ciągle chorował. Dostawal... Jola
Nie polecam. (1) Mój kot po wypadku, dostał ropień z którego wypływała ropa. Rana była bardzo... Emilia Tylko do Pana Jarosława Bandury!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (2) Witam Polecam wszystkim tą właśnie lecznice. Bardzo fachowa obsługa ale... BJ Nati - opinia (1) Lekarze są super podejście do zwierząt również 2 nasze yorki zachorowały na... Nati Bardzo dobra lecznica (1) Po prostu - uratowali mojego psa i tyle. Duża cierpliwość do właścicieli i... Beata Świetna lecznica (1) fachowosc na pelnym poziomie, podejscie do pacjenta idealne. nawet kicia... mk rewelacja (1) rewelacyjne podejscie do psiaka :) B Wybralem ta lecznice kierujac sie pozytywnymi ocenami co bylo bledem. (1) Ogolnie wszystko zapowiadalo sie super. Obsluga bardzo fachowa diagnoza i... Bart Joasia - opinia (1) Z moimi zwierzakami chodzę do p. Bandury od wielu lat i nigdy się na nim nie... Joasia polecam (1) Bardzo polecam,super podejście do pacjentów,mojemu psu poprawiono jakość... właścicielka Kacpra -setera MMS - opinia (1) Polecam!Fachowa pomoc,ogromna cierpliwosc do moich pytan i co... MMS wymaz (1) Chcemy żeby nasza suczka zaszła w ciążę i byliśmy dziś w tym gabinecie zrobić... właścicielka suczki hodowlanej super lecznica (1) korzystam z tej lecznicy już 3 lata od kąd mam dwa yorki ,bardzo miła i... jagoda Dziękujemy za uratowanie życia naszej Pestce! (1) Panie Doktorze Bandura, Serdeczne podziękowanie za profesjonalne podejście... Paduszyńscy :((( (1) :((((((( Smutne...i nie polecam!!!Zle rozpoznanie choroby,szpikowanie psa... Zawiedziona ... (1) ..... Dnia 21.01.2009 byłam na badaniu krwi psa, zapłaciłam stosunkowo nie... Majka MASAKRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) JESLI CHODI O PODEJŚCIE DO PACJETA TO Z CHĘCIĄ DAŁABYM OCENE MINUSOWĄ GDYBY... WIOLA Serdecznie polecam (1) Pan Bandura to wspaniały specjalista. Leczyliśmy naszego labradora u innej... Ola