Bardzo dobra placówka- szczególnie dla właścicieli dużych psów,które można bezpiecznie "wypakować" na obszernym placu przed szpitalem, a wewnątrz pacjent natychmiast kierowany jest do osobnego gabinetu gdzie spokojnie można poczekać na lekarza.
Świetne wyposażenie medyczne- w tym rezonans, praktycznie w cenie "ludzkiego " (bo straszono mnie wcześniej,że wydam na to kilka tys.) Wszystkie badania wykonane szybko , personel świetnie radzi sobie z bardzo dużym i zestresowanym wizytą psem.Panie z recepcji miłe i pomocne-dziękujemy!
Dziękuje pani dr.Szwakopf-Dziedzińskiej za szczegółowe wyjaśnienia koniecznych do diagnozy badań oraz poświęcony nam czas,dr.Macholi za perfekcyjny zabieg chirurgiczny,którego ze względu na stan zdrowia mojego psa bardzo się obawiałam oraz dr.Kozłowskiemu,który przez godzinę szczegółowo, zdjęcie po zdjęciu objaśniał mi wyniki wykonanego rezonansu .
Mój "krokodyl" po tych wszystkich mękach , prawie od razu domagał się jedzenia i spacerów,nikt by nie uwierzył,że jest dopiero co po poważnych badaniach i operacji chirurgicznej.
Bardzo dziękujemy i polecam ten szpital wszystkim psiarzom i nie tylko.