BARDZO NIE POLECAM

dwukrotnie zawiodałam się na Panu K. - po pierwszym razie pomyslalam dam szansę, drugi raz pozbawił mnie złudzeń. Bez skrupułów nie dotrzymał obietnicy na koniec nieodbierając telefonów. Trochę cywilnej odwagi aby się przyznać do przyjęcia innego zlecenia, a więc UWAGA!
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 2

Odpowiedź obiektu:

Szanowni Państwo. Sprawę kieruje do prokuratury o znieważenie. Nigdy nie było żadnego klienta o imieniu "Mania"
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 10

Re: BARDZO NIE POLECAM

PAN KRZYSZTOF TO naciągacz tylko kasa i kasa . nas opuscił i nie dokończył remontu. A ze złości włozył jajo w gniazko .nie polecam
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 1

Absolutnie niemożliwe! Osoba coś pokręciła, lub była klientem " z pod ciemnej gwiazdy" wydziwiając i pewnie nie płacąc! Pan Krzysztof kończy remont mojego mieszkania i jest super ultra hi-fi. Jeszcze nie spotkałem takiego fachowca, a znam się na tym dobrze. Znam z autopsji część wrednych rodaków, sorry, taki mamy naród.( patrz Piłsudski, opinia!)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

A dlaczego nie możliwe był Pan przy remoncie wykonywanym przez Pana Krzysztofa ,jeżeli osoba która zleca remont wydziwia to od razu jest osobą ,,z pod ciemnej gwiazdy'; a może to właściciel nie przyjmuje krytyki skierowanej do siebie ,wiem z doświadczenia ,jeżeli praca jest żle wykonana przez fachowca to klient ma prawo nie zapłacić .
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 2