Spotkanie przed II turą wyborów z Wojciechem Kankowskim - kandydatem na burmistrza (1) Serdecznie zapraszam na spotkanie z Wojciechem Kankowskim, kandydatem KWW... Witold Szmidtke Skaner - gdzie? (3) Potrzebowałbym zeskanować parę dokumentów czy ktoś by pomógł? Krzysztof odnalazł się nasz piesek Jezz (3) Poszukiwania jezza zakończone znalazł się na jednym z gospodarstw w... Ola i Piotr z Wojtkiem
Tuchomska nowa autostrada (10) Czy nie da sie zrobić progów zwalniających .To jest masakra jak tu zaperdzielają asx reklamy wyborcze (10) Już po wyborach, mam nadzieje ,że te wszystkie banery na płotach i... mieszkanka Podziękowanie dla mieszkańców Banina (1) Drodzy Wyborcy, Szanowni Mieszkańcy Banina Tegoroczne wybory... Witold Szmidtke Kupno dzialki budowlanej - badanie geotechniczne (5) Dzien Dobry, Chcialbym zrobic badanie gruntu przed zakupem dzialki pod dom... Piotr radni wygrani czy przegrani? (6) czy ktos zna wstepne wyniki wyborow na radnych z Banina bsc kto poleci dobry internet mobilny na pszennej dzięki (5) Wszystkie sieci operatorów oszalaly zrywają brak zasięgu a jak jest to kulejacy deni WYBORY!!!!! (27) Witam wszystkich sąsiadów, Do wyborów zostało nie wiele czasu i trzeba... Jacek P. Zaginął nasz kochany piesek (11) 12.11.2014r. Zaginął nasz kochany piesek wabi się DŻEZ...uciekł z... ola Znaleziono suczkę, labrador biszkoptowy (2) Dzisiaj wieczorem (piątek, 7 listopada 2014) przybłąkała się suczka rasy... 76magg przed wyborami o Żurawiczu (102) http://www.piotrcackowski.pl/?p=1158 warto wiedzieć Nowy lokator... (16) Witam! Mieszkam przy ul. Bajecznej. Od jakiegoś czasu zauważyłam, ze mamy... ag Dla Żurawicza (5) Trochę żal mi sie tego pana zrobiło po debacie bo został totalnie ośmieszony... Piotr dietetyk S7 - proszę o opinie (1) Witam. Czy ktoś korzystał z konsultacji dietetyka w siłowni S 7? Jestem... onaona PROSUMENT Gmina Żukowo daje czas na wnioski do 7-go listopada. Ostatni moment na otrzymanie dotacji w ramach gminy. (6) Prosument to dotacja wynosząca 40 % całości inwestycji w postaci pieców na... Andreas Zakaz wchodzenia rodziców do szkoły!!! (66) Odbierałam dzisiaj dziecko ze szkoły o 11.30 chyba taak jak wszyscy i... bialko Ocena pewnego Programu (2) Program wyborczy na lata 2014-2038: 1 SPRAWY SPOŁECZN E: -Kontynuacja budowy... PIOTR Zaproszenie na spotkanie z kandydatem na burmistrza - Panem Wojciechem Kankowskim (2) Zapraszam na spotkanie przedwyborcze w Baninie z naszym kandydatem na... Witold Szmidtke