Jak w nagłówku, bardzo polecam szkołę jazdy AUTOGRYF z Żukowa. Zanim trafiłem na kurs do Pana Mariana, uczyłem się jeździć w innej, można powiedzieć większej i mającej spore udziały na rynku w Żukowie i okolicach szkoły. Nie podam jej nazwy gdyż nie chcę robić antyreklamy:) Tam, jako kursant byłem traktowany po macoszemu, podobnie jak inni kursanci, szybko więc zauważyłem że trafiłem do "hipermarketu". Sam instruktor sobie nieco "olewał" moją naukę. Takie przynajmniej odniosłem wrażenie. Jednak 4 moich znajomych poleciło mi właśnie doskonalenie swoich umiejętności pod skrzydłami Pana Mariana, przekonało mnie to, że 3 z nich zdało prawko już za pierwszym razem a kolejny za 3. Wyprzedził mnie też mój brat, który ucząc się w Autogryfie zdał za 2 razem. Wyniki te mnie przekonały do zmiany szkoły i w ten sposób zaczęła się moja przygoda z Autogryfem. Ucząc się u Pana Mariana zauważyłem to, że wkłada On wiele serca i energii dla każdego kursanta. Stawia nie na ilość, jak w mojej poprzedniej szkole jady, tylko na jakość, a to przecież jest bardzo ważne gdy już po zdaniu prawka, zaczynamy samodzielnie jako pełnoprawni kierowcy jeżdżenie pojazdem po drogach. Na prawdę warto, POLECAM!!! :)